• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Manisa'da acı olay! Raylara düşen kadın öldü

Yeniakit Publisher
2019-12-06 17:11:00 -
Manisa'da acı olay! Raylara düşen kadın öldü

Demir yolu yanındaki kaldırımda yürürken raylara düşen kadın, demir yolu bakım aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi'nde, tren garı önündeki kaldırımı kullanan Zeliha Yüksel (64), bir anda ayağının takılması sonucu demir yolu üzerine düştü.

Raylara düşen Yüksel, o sırada bölgede hareket halinde bulunan demir yolu bakım aracının altında kaldı. Makinistin fark etmediği kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

5 çocuk annesi olduğu öğrenilen Zeliha Yüksel'in cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinden ardından kaldırılarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Öte yandan kaza anında yakın bir bölgede bulunduğunu belirten görgü tanığı Abdullah Ayyıldız, "Demir yolu bakım aracı kadının bulunduğu bölgeye doğru geliyordu. Kadının ayağı bir anda kaydı ve raylara düştü. Yanında bir bayan da vardı. Çekmeye çalıştı ancak çekemedi. Makinist frene bassaydı bir sıkıntı olmayacaktı. Gelip üzerinden geçti, gitti. Eğer şu ileride durmuş olsaydı, hiçbir şey olmayacaktı." dedi.

''Sürekli böyle kazalar oluyor''

Mahalle sakinlerinden Fesih Özer de, tarihi tren garının yeniden aktif hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Özer, "Burada sürekli bir devlet demir yolu personeli bulunmalı. Aksi takdirde sürekli böyle kazalar olur. Yazık gencecik insanlar ölüyor." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahir

Makinist cep telefonuyla meşguldür yoksa sığırın insanların olduğu bölgede yoluna bakmadan gitmesinin izahı yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23