• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Mahsun Kırmızıgül vatan haini'

Yeniakit Publisher
2016-02-14 01:19:00 -
'Mahsun Kırmızıgül vatan haini'

Burhan Aydemir, bir dönem sanatçısı, daha sonra Prestij Müzik'te ortağı olan Mahsun Kırmızıgül'ü suçladı: Bize yaptığı hainliklerin sayısı belli değil ama asıl hainliği ülkeye yaptı!

ESKİ ORTAK BURHAN AYDEMİR SERT KONUŞTU

Bir dönemin en büyük müzik şirketlerinden Prestij Müzik'in ortağı Burhan Aydemir, yıllardır süren sesizliğini bozdu. Aydemir; Mahsun Kırmızıgül'ün resmi Twitter sayfasında yazdığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef alan 'Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?' sözlerini gördükten sonra konuşmaya karar verdiğini söyledi ve "Tüm halkımızdan özür diliyorum, bir vatan haininin kamuoyuna kazandırılmasına bilmeden katkıda bulunduğum için" dedi. İşte Burhan Aydemir'in şok suçlamaları: 

 "Mahsun Kırmızıgül'ü, Diyarbakır değil, Türkiye 'Mahsun Kırmızıgül' yaptı. Bu memleketin, bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin, sonra bu ülkeye ihanet edeceksin. O yüzden sizinle konuşmak istedim. Bu röportajın sebebi, Mahsun Kırmızıgül'ün hainliğidir. Ülkeye hainlik yapmasaydı, konuşmazdım. Çünkü bana yaptığı hainliklerin sayısı bile belli değil... 

AİLESİNE SAHİP ÇIKMADI 

"Mahsun Kırmızıgül'ü 1991-1992 yıllarında tanıdım. O dönemde Yenikapı'da çay bahçelerinde şarkıcılık yapan gariban bir çocuktu. Rahmetli ortağım Hilmi Topaloğlu vasıtasıyla tanıştım. Mahsun Kırmızıgül o tarihlerde Karagümrük'ten gariban bir hanımla evlenmiş, bir çocuğu olan birisiydi. Karısına, çocuğuna sahip çıkmayan bir arkadaştı."

UZAN O KASETİ BULMUŞ

"Mahsun, yurt dışında amatörken çıktığı konserlerde Abdullah Öcalan posteri önünde konser vermiş. Bu dedikodular çıkınca rahmetli Hilmi Topaloğlu, onu evladı gibi sevdiği için bu iddiaları temizlemeye çalıştı. Ancak Yaysat Kavgası sırasında Cem Uzan ile Aydın Doğan grubunun arasında büyük bir sıkıntı olmuştu. O sıkıntı sırasında Cem Uzan, bizim açığımızı aramaya başladı. O tarihlerde Mahsun Kırmızıgül'ün Almanya'daki o konserlerinin kasetini buldu. O zamanlar Öcalan'ın fotoğrafının önünde çıkan kişiyi linç ediyorlardı. Mahsun Kırmızıgül'ün o tarihlerde PKK konserindeki videsunu Cem Uzan, sahibi olduğu Interstar televizyonunda yayınladı. Ortalık karıştı."

MEHMET GÜL SAHİP ÇIKTI

"Rahmetli MHP İstanbul eski Milletvekili Mehmet Gül vardı o dönem. Hilmi Topaloğlu ona gidip ağladı, sızladı. Mahsun Kırmızıgül için 'Bu çocuk genç, kandırıldı; ne olur bunu aklayalım' dedi. O görüntüler televizyonda yayınlanmasına rağmen, rahmetli Mehmet Gül, televizyona Reha Muhtar'ın programına çıktı. Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı, 'Mahsun, Türkiye Cumhuriyeti'nin evladıdır. Gençken hata yapmış' dedi ve Mahsun'u Türk halkına tekrar sevdirdi. Ve bugün Mahsun Kırmızıgül'ün var olma sebebi, rahmetli MHP İstanbul eski Milletvekili Mehmet Gül'dür. Hilmi Topaloğlu ağlayarak, 'Bu çocuk cahildi, gençti, kandırıldı' diyerek onu ikna etti."

BİZE 'BABA' DERDİ

"Bu olay sonrası Mahsun'da değişiklikler oldu. Rahmetli Hilmi Topaloğlu'na 'baba' diyor olmasına rağmen, el altından, Prestij Müzik'i yıkma operasyonlarına başladı. Bu olay öyle iki satırla anlatılacak bir şey değil. Bu arada bir anda Prestij Müzik'e TMSF'den icralar gelmeye başladı. Oysa Prestij Müzik'in en ufak bir borcu yoktu. Daha sonra bu durum Yargıtay ve mahkeme kararları ile de kanıtlandı zaten."
"TMSF'nin haraç mezat sattığı Prestij'in tüm mallarının yüzde 95'ini, Mahsun Kırmızıgül'ün yanındaki (eski Prestij Müzik'te sigortalı elemanımız) Murat Tokat aldı. Ki Tokat daha evvel Show TV'de kameramanlık yapıyordu... Asgari ücretle çalışan, müziğin m'sini bilmeyen Murat Tokat'ın adına muhtelif şirketler kuruldu; A1 Müzik ve Boyut Film gibi... Murat Tokat'ın ticari sicilinde ne kadar firma varsa, aslında tamamı Mahsun Kırmızıgül'ündü... O tarihte Murat Tokat'ın olan firmaların bugün Yusuf Bazencir'in yani Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşinin üstüne geçtiği konuşuluyor; bu da zaten dediklerimi teyit eder."

KARDEŞİ DAĞA ÇIKMIŞ

"Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşinin ayağı sakattı, Allah yardımcısı olsun... Biz gözümüzle görmedik, kesin bir bilgimiz yok ama o tarihte rahmetli Hilmi Topaloğlu'ndan duyduğum kadarıyla, dağda asker ile çatışırken yaralanıp sakat kalmış. Onun da Terörle Mücadele'den ismini yalvar yakar sildirttiklerini duymuştum. Bilmiyorum, bilmediğim bir şey için de 'Bu böyledir' demiyorum ama duyum bu! Araştırılması zor bir şey değil."

DAVA YARGIDA

"Prestij Müzik'in Unkapanı'ndaki üç tane mülkü ve Beşiktaş'taki bir tane arsası Murat Tokat'ın üzerine olan firmalar tarafından yok paralara alınmıştır. Prestij Müzik'in tarihinde yaptığı, sayısını hatırlayamadığım tüm kataloglar ve sanatçı albümleri; yine Mahsun Kırmızıgül'ün yanındaki o zat tarafından alınmıştır. Hatta benim altımdaki arabaya kadar TMSF'ye haczettirip sattırmıştır. Ben tüm davaları kazandığım halde, TMSF'ye dava açıp satılan malların parasını, 'Bu devlet benim devletim' diye düşünüp utandığım için geri almadım. Ancak Mahsun Kırmızıgül'ün iş birliği yaptığı ve Prestij Müzik'in yeni sahibi İbrahim Genç'in 'Malları haksız yere haraç mezat sattırdınız' diye TMSF'ye dava açtığını biliyorum. Bununla ilgili dosya numaralarını verebilirim; dava Çağlayan Adliyesi'nde..."

KENDİSİ VATAN HAİNİ

"Ben Mahsun Kırmızıgül'ün dinle pek alakasının olmadığını biliyorum. Belki vardır, gizli yapıyordur bilmem. Fethullah Gülen cemaatini biz de bir zamanlar 'hizmet' olarak bilirdik. O tarihte Mahsun Kırmızıgül, Fethullah Gülen cemaatine arkasını yaslamıştı; ki o tarihte TMSF'yi yönetenlerin de Gülenci olduğu söyleniyor. Ee Mahsun Kırmızıgül PKK'lıysa, o zaman Fethullah Gülen ile PKK'yı yöneten patron aynı kişi... Böyle bir vatan hainini, bilmeden meşhur ettiğimiz için tüm halkımızdan özür dilerim."

İNSAN KANDIRMADA USTA

"Mahsun Kırmızıgül insan kandırma sanatında ustadır. Kendini efendi gibi gösterip her ortama girer. Siyasilere de her ortamda yakın durmaya çalışmıştır ama artık maskesi düştü. Bizi de çok iyi kandırdı. Kendini evlat gibi gösterip sevdirdi. 1996 yılında onu tek kuruş almadan şirkete ortak ettik ama bizi kandırdı."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23