• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MAĞAZALI PROJELER KAZANÇTA BİR ADIM ÖNDE

Yeniakit Publisher
2014-03-22 15:30:00 -
MAĞAZALI PROJELER KAZANÇTA BİR ADIM ÖNDE

Son dönemde inşa edilen konut projelerinde otellerde uygulanan 'herşey dahil' sistemine benzer konsept büyük ilgi görüyor. Bazısının içerisinden cadde geçiyor, bazılarının çevresi mağazalarla donatılıyor. Sonuçta, projelere değer katan ticari ünitelere olan ilgi günden güne artıyor.

İçinden cadde geçen, ofisleriyle popülerleşen ve dükkânlarıyla daha da değerli hale gelecek 22 projeyi yakın plan inceledik.

1 - VADİSTANBUL

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığı ve iki milyar liralık bütçeyle hayata geçirilen Vadistanbul’da yer alan üç etaptan birisi olan “Bulvar” projeyi daha da güçlü kılıyor. ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinden oluşan bu etap gün içinde 35 bin kişilik nüfusa sahip olacak şekilde projelendirildi.

Büyükdere, İstiklal ve Rumeli Caddeleri gibi bölgelerinin alternatifi konumunda yükselen Bulvar'daki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.400 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Vadistanbul Bulvar’da toplam 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 180 bin metrekare ofis alanı ile 33 bin metrekare toplam alana sahip ve 5 yıldızlı otel yer alıyor. Türkiye’nin ilk özel metrosu da bu etaptan geçecek.

WEB: http://www.vadistanbul.com



2 - SUR YAPI CORRİDOR

Sur Yapı tarafından Güneşli’de hayata geçirilen 7 bloklu projede 3 tip dairenin yanı önemli bir farklılık göze çarpıyor. 2014 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan Corridor'un içinden 250 metre uzunluğunda bulvar geçiyor. Bulvar, bölgedeki iki ana caddeyi birbirine bağlayan alışveriş ve sosyalleşme mekanı olarak projelendirildi. 40 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen büyüklükleri ile yatırımcıların beğenisine sunulan iş yerleri için en düşük değer 600 bin lira sınırında. Projedeki cadde bölgedeki vatandaşların da kullanımına açık olacak.
WEB: www.suryapicorridor.com.tr


3 - KORU FLORYA

Satış cirolarıyla TOKİ’den defalarca şampiyonluk ünvanı alan Koru Florya'da hayat projeyi çevreleyen mağazalarla canlanacak. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Koru Florya projesinde AVM toplam kapalı alanı 77.500 metrekare, mağaza sayısı ise 301 olarak planlandı.
WEB: www.koruflorya.com


4 - NUROL PARK GÜNEŞLİ

Nurol GYO, ‘Hayat Yeşermek İster’ sloganıyla İstanbul’un yıldızı parlayan merkezi Güneşli’de inşa ettiği Nurol Park projesinde 1+1′den 4+1′e kadar farklı alternatiflerde her zevke ve ihtiyaca uygun konutların yanı sıra 24 bin metrekare açık hava yaşam vadisinde 70′e yakın cafe ve mağaza, ayrıca 20 bin metrekare alana sahip ofis bloğu yer alıyor. Modüler yapının hayat bulduğu A+ standartlara sahip olan projede residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümleri yer alıyor.
WEB: //www.nurolpark.com.tr/


5 - NOW BOMONTİ

Modüler yapının bir örneğini de, A+ standartlara sahip olan residence, home ofis, ofis ve çarşı bölümlerinin yer aldığı Now Bomonti'de görmek mümkün. 5 bin metrekare alan üzerinde 15 kat olarak inşa edilen projede, ilk sekiz kat ofis birimlerine ayrılırken, dokuzuncu kattan sonrası residence veya home ofis olarak tasarlandı. Zengin sosyal alanları ile de ön plana çıkan projede . Modem mimari ile kalitenin birleştiği projeye yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.
WEB: http://nowbomonti.com.tr/

6 - MALL OF İSTANBUL

Başakşehir'in en değerli lokasyonlarından birinde Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen Mall of İstanbul projesinde bin 114 adet daire, 180 ofis ve 350 adet mağaza bulunuyor. Stüdyodan 441 tipi dairelere kadar uzanan daire seçeneğinin yanı sıra farklı tip ve büyüklükte ofis ve mağaza da bulmak mümkün. Mağazaların bahar aylarında faaliyete geçmesi bekleniyor.2014 yılında projenin satılık alanlarındaki ortalama metrekarebirim fiyatının 7.500 liraya kadar yükselmesi bekleniyor. Bu nedenle uzun vadeli düşünenler için Mall Of İstanbul hâlâ yatırım yapmaya müsait bir proje.
WEB:www.mallofistanbul.com.tr

7 - QUASAR İSTANBUL

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde inşaat hızla ilerlerken pazarlama ekibi de hummalı bir çalışma içinde. 2015 yılının sonunda teslim edilecek olan projede 257 konut, 17 mağaza, 4 cafe ve 52 adet ofis yer alıyor. Projede otel ve eğlence alanları da mevcut.
WEB: www.quasaristanbul.com

8 - MAHALL ANKARA

Türkerler İnşaat imzasıyla 40 bin 628 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Mahall Ankara'da; 363 daire, 78 city suits, 42 mağaza ve 129 otel odası yer alıyor. Farklı tipte daire seçeneklerinin yanı sıra zengin sosyaşl donatısı da dikkat çekiyor. 5 bin lira civarındaki metrekare birim fiyatıyla konumlandığı Çankaya'ya değer katan projede teslimler 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak.
WEB: www.mahallankara.com

9 - DUMANKAYA'DAN ZENGİN SEÇENEK ;
Dumankaya inşaat, 2014 yılında Anadolu ve Avrupa Yakası'nda yer alan ticari gayrimenkullerini uygun fırsat ve ödeme seçenekleriyle yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu yakasındaki Horizon ile Avrupa yakasında Atakent Miks projeleri üzerinde duran Dumankaya satış ekibi minimum 165 bin lira olan home ofislerin satış performansından oldukça memnun. Modern Vadi projesinde yer alan dükkânların ise büyük bir kısmı sahiplerini buldu.
WEB: www.dumankaya.com


10 - RESİM İSTANBUL

Ortadoğu Grup imzasıyla Sancaktepe'de 81 bin 433 metrekarelik alanda inşa edilen üç etaplı projede satışlar hızla ilerlerken, ilk etaptaki 4 dükkân sahiplerini bekliyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede yüzde 25 peşinat ödemesinin ardından 30 ay, yüzde 50 peşinat ödemesinin ardından ise 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.
WEB:www.resimistanbul.com/


11 - NUROL LİFE

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen ve 502 daire, 50 ofis ile iki dükkândan oluşan Nurol Life Aslantepe'deki daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 şeklinde sıralanıyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak şekilde tasarlandı. Ofislerin kısa sürede yüksek prim yapması ön görülüyor.
WEB: www.nurollife.com

12 - ANKA YAPI - ANADOLU ÇARŞISI

Anka Yapı'nın en yeni projesi olan Anadolu Çarşısı Çayırova'da 150 milyonluk yatırımla hayat bulacak ve 495 konutla 220 ticari ünite yer alacak. Yatırımcı esnafa ve bölge halkına hitap eden projede alışverişte 360’ derece sokak deneyiminden yola çıkıldı. Paralel geçişler ve köşe dükkânlarla hem ticari hem de sosyal hayatı renklendirici faktörlerin öne çıkarıldığı projede ödeme kolaylığı da sağlanıyor. 15 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede satılık dükkân fiyatları minimum 100 bin lira seviyesinde. Projeden yüzde 25 peşinatla 48 ay 1.550 bin liralık taksitle konut, yüzde 25 peşinat 48 ay 1. 850 liralık taksitle dükkân sahibi olmak mümkün.
WEB: www.anadolucarsisi.com/


13 - HALKALI MNG BLUE BOUTİQE

MNG Holding tarafından hayata Blue Boutique, Halkalı'nın butik projeleri arasında yer alıyor. İki bloktan oluşan projede 266 daire ile 6 adet dükkân yer alıyor. 51 ile 155 metrekare arasında değişen dairelerin ilgi gördüğü projede firma bünyesinde vadelendirme imkânı bulunuyor.
WEB: www.mngblueboutique.com


14 - SEYRAN ŞEHİR

Makro İnşaat ve Akyapı imzasıyla inşa edilen Seyran Şehir'de 248 konut ile 66 dükkan yer alıyor. 2015 yılı sonunda teslim edilecek olan projede ön satış süreci devam ediyor.
Web: www.seyransehir.com


15 - ÇENGELKÖY PARK

Selimoğlu Group-Demirland İnşaat'ın Çengelköy'de aynı isimle inşa ettiği Çengelköy Park'ta 86 villa, 73 rezidans ve 11 dükkân yer alıyor. 2016'da teslim edilecek olan projedeki dükkânların konutlardan sonra satılması planlanıyor. Çengelköy Park Evleri'nde daire fiyatları 235 bin dolardan başlarken, villaların minimum değeri 1 milyon 599 bin dolar.
WEB: www.cengelkoypark.com

16 - CORNERLİFE MİMAROBA

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen Cornerlife Mimaroba, 9 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projede 43 ticari birim ile 60 rezidans yer alıyor.
Gıda şirketlerinin temsilcilerinin yanı sıra ünlü kahve markalarının yer alacağı ticari mekanlarda yapı marketi, kuru temizleme, güzellik merkezi, restoran gibi meslek gruplarına ait temsilcilikler hizmet verecek. Satışların devam ettiği Cornerlife Mimaroba'da ticari birimler 45 ile 1.950 metrekare arasında değişiyor. Minimum 400 bin lira olan dükkânların kiralama bedelleri ise 2.500 liradan başlıyor.
WEB: http://cornerlifemimaroba.com/

17 - TERRACE MİX

İnanlar İnşaat'ın herkesin alım gücüne uygun ürettiği Terrace Mix Esenyurt'ta 945 daire ile 27 dükkân yer alıyor. Ulaşım kolaylığı, zengin sosyal imkanlarının öne çıktığı projede teslimler Ekim 2014'te başlayacak. Şirketin kendi bünyesinden finanse ettiği taksitlendirme imkânıyla daire ve ticari alan sahibi olmak mümkün.
WEB: www.terracemix.com

18 - OLİMPA PARK

Başakşehir’de Fuzul Grup imzasıyla inşa edilen Olimpa Park’taki son ticari üniteler sahiplerini bekliyor. 232 dairenin yer alacağı Olimpa Park’ta 55 cadde mağazası projelendirildi. Bunlardan son 15′i için Mart sonuna kadar avantajlı seçenekler sunuluyor.
WEB: www.olimpapark.com

19- DEMİR ROMANCE

Beylikdüzü’nde Demir İnşaat’ın prestij projesi olarak hayat bulan Demir Romance’deki 60 ticari alan müşterilerini bekliyor. 25 ile 800 metrekare arasında değişen dükkânlar için kampanyalı ödeme planı Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Projede teslim süreci Kasım 2015'te başlayacak.
WEB: www.demirromance.com

20 - N LOGO - ÖZYURTLAR

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta konumlanacak olan Esenyurt NLogo projesinde ön talep -satış süreci başladı. 2.504 daire ile 59 ticari birimden meydana gelen projede stüdyo, 1+1,2+1,3+1 tipi daireler yer alacak. Yaklaşık 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek proje 10 bloklu olacak ve teslimleri 2017 yazında gerçekleşecek.
WEB: www.ozyurtlar.com

21 - BATIŞEHİR


Emlak GYO – Ege Yapı Group imzasıyla İstanbul’un önde gelen karma projelerinden olan Batışehir Bağcılar’da hayat buldu. Birinci etabında yaşamın başladığı devasa projeye 700 milyon liralık yatırım yapıldı. Konut, otel, rezidans ve ofislerin yer aldığı Batışehir Premium ile önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı projeye değer katacak. Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki cafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinlerine hizmet verecek. Bu arada üç bloktan oluşan Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofislerin satışları da devam ediyor. 243 ile 765 metrekare arasında değişen ofis bloku ile 77 - 133 metrekare arasında değişen ofis alanlarından oluşan bloklar yatırımcılarına farklı finansal çözümler sunuyor.
WEB: www.batisehir.com

22- GÜL PARK YAŞAM

Esenyurt’un Haramidere mevkiinde Gül Yapı – Çebi İnşaat imzasıyla inşa edilen Gül Park Yaşam’da 564 daire ile siteyi çevreleyen 65 ticari alan yer alacak. Minimum 350 bin liradan satışa çıkarılan ticari alanlarda peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkânı sağlanıyor. 2015 sonunda teslim edilecek olan dükkânların yüzde 40 - 50 oranında değer kazanması ön görülüyor.
www.gulparkyasam.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23