• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurtulmuş: PKK iç güvenlik tehdidi olmaktan çıkarılmış değildir

Yeniakit Publisher
2016-01-25 18:21:27 -
Kurtulmuş: PKK iç güvenlik tehdidi olmaktan çıkarılmış değildir

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nin iç tehditler bölümünden terör örgütü PKK'nın çıkarıldığı iddialarına ilişkin, "PKK, bir iç güvenlik tehdidi olmaktan çıkarılmış değildir. Bu konuda kim ne yazıyorsa yalan yazıyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nin iç tehditler bölümünden terör örgütü PKK'nın çıkarıldığına yönelik haberlere ilişkin, "Bu haberler külliyen yalandır, manipülasyondur. Eğer birileri bunu haber olarak yapmışlarsa kasıtlı olarak, yanıltıcı bir haber olarak yapmışlardır. PKK, Türkiye'de milli güvenliği tehdit eden bir iç güvenlik tehdidi olmaktan çıkarılmış değildir. Bu konuda kim ne yazıyorsa yalan yazıyor" dedi.

"Kimsenin toplumu yanıltmaya hakkı yoktur"

Bazı akademisyenlerin imza attığı bildirinin taraflı olduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Taraflıdır, herkes görüşünü ifade edebilir herkes bir tarafta yer alabilir. Ama taraflı olduğu kadar bu bildiri yanıltıcı bir bildiridir. Kimsenin toplumu yanıltmaya hakkı yoktur" diye konuştu.
Kaynak: AA
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23