• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kulisleri sallayan açıklama: Ekrem İmamoğlu o tarihte istifa edecek

Yeniakit Publisher
2019-12-08 19:09:00 -
Kulisleri sallayan açıklama: Ekrem İmamoğlu o tarihte istifa edecek

Göreve geldiğinden bu yana hizmetten öte ilginç çıkış ve hamleleriyle gündeme gelen İBB'nin tartışmalı Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mart ayında istifa edeceği öne sürüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili konuşan Süleyman Özışık çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ulusal Kanal'da Sinem Fıstıkoğlu ile Hafta Sonu programına konuk olan Süleyman Özışık, Şehir Üniversitesi tartışmalarıyla ilgili "Bu arsa hazinenin malı, dolayısıyla milletin malı. Ahmet Davutoğlu milletin malını kurucusu olduğu vakfa hibe ediyor." dedi.

Özışık, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın dolandırıcılık dediği mesele burda başlıyor. Devletin arsasını ipotekli göstererek Halk Bank'a gidiyor ve Halk Bank'a kredi başvurusunda bulunuyor. 370 milyon kredi alınıyor. Ben Halk Bank yönetimiyle de görüştüm bugüne kadar 11 defa masaya oturmuşlar ve mart ayından beri üniversite bu parayı vermiyor." ifadelerini kullandı.

"Mart ayında istifasını verecek"

Ekrem İmamoğlu'nun Mart ayında istifa edeceğini iddia eden Süleyman Özışık, "Mart ayında bu yarış kızıştığında sayın Ekrem İmamoğlu'nun 'evet ben CHP Genel Başkanlığına oynuyorum' demesi Türkiye'nin erken seçime gitmesi ve İmamoğlu'nun 'ben Cumhurbaşkanı adayıyım' demesi çok muhtemel" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çepni

İmamoğlu'nun en güçlü olduğu doğu karadeniz bölgesidir. İkinci tur karşılaşma Davutoğlu ile İmamoğlu arasında geçecek. Zaten başından beri belli idi. İstanbulda %55 Davutoğlu, %45 İmamoğlu, Doğu karadenizde İmamoğlu %60, Davutoğlu %40, Ege de her ikisi %50'şer oy, Akdenizde Davutoğlu %60, İmamoğlu %40, Diğer tüm bölgelerde Davutoğlu % 70, İmamoğlu %30, Türkiyede ise Davutoğlu %60, İmamoğlu %40 ile sonuçlanacağını düşünüyorum. İmamoğlu'nun Davutoğlu karşısında şansı sıfır.

Vahap Kalyoncu

Ak partı kendisi yanliş yapmadığı sürece bunlar hiç bir şey yapamaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23