• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küçükkaya'dan İmamoğlu'na zam tepkisi: Bize söz vermiştiniz

Yeniakit Publisher
2019-11-13 10:29:00 -
Küçükkaya'dan İmamoğlu'na zam tepkisi: Bize söz vermiştiniz

FOX haber spikeri İsmail Küçükkaya, İstanbul'da suya yüzde 20 zam yapan Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek ""Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye. Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz." dedi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimin sonrası suya yaptığı yüzde 40'lık indirimin ardından şimdi de suya yüzde 20 zam yapılacağını açıkladı. İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda suya indirim yapmasının ardından şimdi zam yapması kamuoyunun tepkisini çekti. 

Küçükkaya'dan İmamoğlu'na tepki

1 Aralık'tan itibaren geçerli olacak zamlara FOX haber spikeri İsmail Küçükkaya'dan tepki geldi. Küçükkaya, İmamoğlu'na "Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye. Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.

"Zam yapmadan maliyetleri karşılayın"

Zam yapmanın işin kolaycılığı olduğunu belirten Küçükkaya, İmamoğlu'na "Siz başka iddialarla geldiniz. İstanbul'u yönetmeye talipseniz, zam yapmadan da o maliyet artışlarını karşılamanın bir yolunu bulmalısınız. Yeni finansman modeller geliştirebilirsiniz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Ne oldu ismail zorundamı gitti otel köşelerinde buluşurken allayıp pillerden iyi idi şimdi ekrem halkı kandırdı diye zoruna mı gitti hani her şey güzel olacak ti bunlar sizlerin iyi günleriniz bekle gör het şey berbat günler geliyor bekleyin görün ekremin guzellemeleri gör başta hava kirliliğinden başladı

Mustafa Türksever

Hani saraya para akıyordu. Saraya akanı millete kullanacaktınız. Hep yalan hep yalan. Bu Türkiyede namuslu sözünü yere düşürmeyenler var. Bu insanların önü açılması lazım. Vatansever olucaksın. Allah C.C. aşkına Hz.Ömer gibi çalışacakısın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23