• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüsün mutasyona uğrayan yeni türü bir ülkeye daha sıçradı

Yeniakit Publisher
2021-01-24 05:14:00 -
Koronavirüsün mutasyona uğrayan yeni türü bir ülkeye daha sıçradı

İsrail'de, koronavirüsün mutasyona uğramış yeni bir türünün ortaya çıktığı açıklandı.

Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, İsrail Askeri İstihbarat Şubesinin (AMAN) hazırladığı raporda, İsrail'de tespit edilen virüsün yeni mutasyonunun çok daha hızlı yayılabileceği belirtildi.

Raporda, Kovid-19'a yakalanıp iyileşmiş ya da aşılanmış olsalar da tüm yurt dışından gelenlerin yeniden karantina altına alınması gerektiğinin zorunlu olduğu vurgulandı.

Çeşitli ülkelerde Kovid-19'un yeni mutasyonlarına rastlandığına işaret edilen raporda, bunları kontrol etmenin oldukça zor olduğunun altı çizildi.

Gazetenin haberinde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, Sağlık Bakanlığı ve hükümete bağlı Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleriyle, İngiltere'de ortaya çıkan yeni mutasyonun yaygınlaşması nedeniyle Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nın iki hafta süreyle geliş gidişlere kapatılması konusunu görüşeceği aktarıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

345

oley geberin alçak yahudiler piç israil nefissiz israil hem müslümanlardan nefret ediyor hemde geldiler müslüman ülkelerle komşu oldular böyle bir haysiyetsizlikten allaha sığınırız nede nefisleri genişmiş alçak yahudilerin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23