• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konutta faizsiz fırsat kampanyaları

Yeniakit Publisher
2015-06-19 15:17:00 - 2018-03-21 10:41:16
Konutta faizsiz fırsat kampanyaları

Türkiye ekonomisi yaz dönemine siyasetin gölgesinde girerken seçimlerden çıkan sonucu iyi okuyan inşaat firmaları hem stoklarını eritmek hem de yeni projelerinin tanıtımına katkıda bulunmak için müşterilerine farklı seçenekler sunuyor.

Bu seçenekler arasında en fazla ilgi göreni ise uzun vadeli faizsiz olanlar.

Müşterilerine peşin alımlarda yüzde 10 indirim, bir yıl öteleme, peşinatı bölme, kiracıyı bulma ve balon ödemeli seçenekler sunan firmalar, yaz döneminde senetli ya da faizsiz seçeneklere ağırlık vermeye başladı. İşte müşterilerini memnun etme yarışına giren firmaların başlattığı faizsiz taksitle satın alabileceğiniz 30 proje:

Sıfır Faizde Son Fırsatlar

Batışehir LOCA – Ege Yapı Group


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Egeyapı Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle inşaatı etap etap tamamlanan projede lansmana özel kampanyalı satışlar devam ediyor. Yüzde 1 peşinatla banka kredisinin kullandırıldığı projede arzu eden müşterilere 36 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği de sunuluyor. Loca’daki daireleri büyüklüğü 39.36 ile 178.40 metrekare arasında değişiyor.

WEB: www.batisehir.com

Maslak 1453 – Ağaoğlu

Ağaoğlu’nun en prestijli projelerinden olan ve Emlak GYO güvencesiyle Maslak’ta inşa edilen projede 36 aya kadar sıfır faiz imkânı sağlanıyor. Geniş yelpazeli daire seçeneği bulunan projede fiyatlar 570 bin liradan başlıyor. Meydanları, zengin sosyal donatıları ve farklı konseptteki yapısıyla öne çıkan projede kuleler, teras evler, cadde, moda merkezi, cafe ve restoranlar ve sanat merkezi de bulunuyor.

WEB: www.maslak1453.com

Terrace Mix – İnanlar İnşaat

İnanlar İnşaat imzasıyla Esenyurt’un en havadar bölgesinde yükselen Terrace Mix projesinde anahtar teslim dayalı döşeli son home ofis ve daireler 138 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Yüzde 50 peşinat verildiği takdirde 8 ay sıfır faiz uygulanıyor. Butik konseptte inşa edilen Terrace Mix’in sosyal donatıları da hizmete girdi.

WEB: www.terracemix.com

Dumankaya’dan dört dörtlük kampanya

İstanbul'un farklı semtlerinde konut ve ofis projeleri inşa eden Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de Flex Ofis ile Hi-Fit, Maltepe’de Ritim İstanbul, Sancaktepe’de Mozaik ile Adres ve Halkalı’da yer alan Dumankaya Miks projelerinden mülk edinmek isteyenlere 48 ay sıfır faiz, peşin ödemede indirim ile yüzde 1 KDV gibi fırsatlar sunuyor.

WEB: www.dumankaya.com

Sky Bahçeşehir - Sinan Gayrimenkul

Bahçeşehir’de hayata geçirilen ve 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi dairelerin yer aldığı proje 2016 başında teslim edilecek. Konut bedelinin yüzde 50'si ödendiği takdirde geriye kalan bedel 36 ayda ödenebiliyor. Daire bedelinin yüzde 20’si teslimde, yüzde 12,5’i 24 ay sonra, yüzde 12,5’i de 36 ay sonra vade farksız ödenebiliyor.

WEB: www.skybahcesehir.net

Sembol İstanbul – Karden İnşaat

Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Sembol İstanbul'un C bloğundaki 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi dairelere; yüzde 1 KDV avantajı, yüzde 25 peşinat ve 30 ay vade farksız ödeme imkânı ile sahip olmak mümkün. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

WEB: www.sembolistanbul.com

Moment İstanbul – AC Yapı

Kartal’da inşa edilen ve Mart 2017’de tamamlanacak olan Moment İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenlere Ramazan ayı boyunca peşinatsız ve faizsiz 36 ay vadeyle veya peşin ödemelerde yüzde 8 indirim seçeneği sunuluyor. 1+1’den 5+1’e farklı tipte dairelere Yüzde 1 KDV avantajı ve295 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

WEB: www.momentistanbul.com

Aydos Country - Sinpaş GYO

Sancaktepe’de satışa sunulan 1+1’den 4+1’e farklı dairelere 243 bin liradan başlayan fiyat ve cazip seçeneklerle sahip olmak mümkün. 2017‘de teslim edilecek olan Aydos Country’da düşük peşinat ve ara ödemeli 30 ay sabit taksit seçeneği ilgi gördü. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

WEB: www.aydoscountry.com

Resim İstanbul – Ortadoğu Grup

Ortadoğu Grup imzalı projede yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkânı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50'si şimdi yüzde 50'si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor. Konut fiyatları ise 222 bin liradan başlıyor.

WEB: www.resimistanbul.com

DKY Kartal – DKY İnşaat

Yeni nesil evler tasarlayıp bunları “+1,5” olarak adlandıran DKY İnşaat, içinde konut, ofis ile alışveriş alanları bulunan DKY Kartal’ı satışa çıkaran DKY İnşaat, peşinde yüzde 10 indirim, peşinatı esnek ödeme ve vade farksız taksitlendirme seçenekleri bulunuyor.

WEB: www.dkykartal.net

Vadişehir –Başakşehir

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı. Minimum 485 bin lira seviyesinden satılan daireler için belli oranda peşinatın ardından 60 ay vade farksız ödeme seçeneği mevcut.

WEB: www.vadisehir.com.tr

5. Levent – Kiptaş- Torunlar GYO

Kiptaş’ın Torunlar GYO ile Finans Kent projesine komşu 550 dönümlük arazi üzerinde 5. Levent adıyla hayata geçirdiği dev projede yüzde 25’i peşin, 24 ay faizsiz Torun Vade taksitiyle daire sahibi olmak mümkün. Daire fiyatları ise 400 bin lira seviyesinden başlıyor.

WEB: www.5levent.com.tr

Bahçekent Avrupark –Cihan İnşaat &Konut Yapı

Emlak Konut GYO güvencesinde 500 milyon liralık yatırımla Bahçeşehir’in yanı başında hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e farklı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Kampanya kapsamında minimum 200 bin liradan başlayan daire bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyenlere geriye kalan yüzde 50 bedel için 30 ay sıfır faizle vade imkânı sunuluyor.

WEB: www.avrupark.com

Ataköy - Sea Pearl - Kuzu Grup & Kat İnşaat

Kuzu Grup imzasıyla geçen yıl Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl projesinde satış kampanyası devam ediyor. İlk etabı 2017'de teslim edilecek olan projede 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 tipi daireler yer alacak. Yüzde 10 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme seçeneğinin sunulduğu dairelerin metrekaresi minimum 7.200 dolar düzeyinden alıcı buluyor.

WEB: www.seapearlatakoy.com

Sancaktepe - Evre Gedizler

Evre Gedizler imzasıyla Sancaktepe’de inşa edilen projede hemen teslim son daireler için 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuluyor. Stüdyodan 4+1’e farklı tipte toplan 443 konutun yer aldığı projede dairelerin fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede yüzde 50'si peşin, yüzde 50’si 48 ay faizsiz vadelendirme imkânı
mevcut.

WEB: www.ev-re.com

Atakent Terrace Tema - İnanlar İnşaat

İnanlar İnşaat’ın en prestijli projelerinden olan Terrace Tema’da hemen teslim avantajıyla satılan daireler yarısı ödendiği takdirde 48 ay sıfır faiz imkânıyla sahiplerini bekliyor. İki bloklu projedeki dairelerin fiyatı ise 470 bin lira düzeyinde.

WEB: www.terracetema.com

Ncadde Agora - Özyurtlar İnşaat

Esenyurt bölgesindeki projeleriyle öne çıkan Özyurtlar İnşaat, iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığı en yeni projesi Ncadde Agora'yı satışa açtı. Esenyurt'ta inşa edilen proje, tamamı home-ofis 144 daireden oluşuyor. Kampanya kapsamında 24 aya sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. N Logo’da da 36 ay sıfır faiz uygulaması ilgi görüyor.

WEB: www.ozyurtlar.com

Bizim Evler -İhlas Yapı

Avcılar Ispartakule mevkiinde Bizim Evler’in son halkası olarak inşa edilen Bizim Evler 7, panoramik Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarası ile muhtemel Kanal İstanbul görüntüsüne hakim bir noktada konumlandırıldı. 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde daire seçeneklerinin yer aldığı projedeki fiyatlar ise minimum 404 bin. Yüzde 5 nakit indirimi, yüzde 5 peşinat ile 120 aya kadar kredi imkânının yer aldığı projede 24 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği de mevcut.

WEB: www.bizimevler.com.tr

West Side İstanbul

Beylikdüzü’nün en prestijli konut projelerinden West Side İstanbul’da dükkân ve konutların inşaatı ile satışları devam ediyor. Farklı tipte dairelerin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkânı sunuluyor.

WEB: www.westsideistanbul.com.tr

Vaditepe Gölevleri – Binres İnşaat

BİNRES İnşaat imzasıyla Bahçeşehir Vaditepe projesinin son halkası olarak lanse edilen ‘Göl Evleri’nde inşaat süreci başladı. Gölet manzarasıyla öne çıkan projede daire fiyatları minimum 268 bin lira olup yüzde 50 peşinatın ardından 24 ay için sıfır faiz uygulanıyor.

WEB: www.vaditepegolevleri.com

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları - Ceylan İnşaat

Göztepe'nin en yeni projesi olan ve 192 daire, 6 ticari alan ile 9 ofisi bulunan projede 36 ay sıfır faiz ile konut sahibi olmak mümkün. Adalar manzaralı proje yabancı yatırımcıların da ilgisini çekti.

WEB: www.muhtesemyyk.com

Axis İstanbul - Sur Yapı

Sür Yapı, Bayrampaşa, Topkapı ve Eyüp’ün tam ortasında inşa ettiği “AXİS İSTANBUL OFİS ve AVM PROJESİ”, ofisinde cazip ödeme avantajları eşliğinde yatırımcılara adeta ‘10 Numara’ dedirtecek bir kampanyaya imza atıyor. Dolar kurunu 2.50 TL olarak sabitleyen şirket, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 10 peşinatın ardından kalan kısım için sabit kur avantajıyla 48 ay eşit ve vade farksız sabit ödeme seçeneği sunuluyor.

WEB: www.suryapi.com.tr

Çukurova Balkon - Çukurova Kent Yapı

Kartal‘da yükselen deniz, adalar ve orman manzaralı Çukurova Balkon’da lansman dönemine özel olarak peşinat ödemeden konut sahibi olmak mümkün. Yüzde 1’lik peşinatın Çukurova Kent Yapı tarafından karşılandığı Çukurova Balkon‘da, proje bedelinin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor.

WEB: www.cukurovabalkon.com

Konutta Alım Zamanı mı?

Şimdi herkes bu soruya cevap arıyor. Bir yılda ortalama yüzde 20-25'e ulaşan prim oranı karşısında konut almaya niyetli olanlar veya ' hükümet kurulana kadar alımımı ertelesem mi?' sorusunu aklından geçirenlere diyeceğimiz şu ki; Bu ülke hükümetsiz kalmayacaktır. Emlakta fiyatların gerileyeceğini düşünmek şu için bir hayal. Bir çok inşaat firması satışlarında duraksama yaşasa da imalatlarını sürdürüyor. ABD Merkez Bankası’nın son açıklaması doların yükseliş hızını ağırlaştıracaktır. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’ın dediği gibi, ‘konutta alım zamanı şimdi değil, dündü. Çünkü dün alanlar şimdi kazançlı. Bugün alanlar da yarın kârlı çıkacak…’ Daha ne duruyorsunuz !

Mehmet CANITATLI – emlakrehberi / 19 Haziran 2015

UYARI: Bu haber sadece yeniakit.com.tr sitesine aittir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23