• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KOBİ ve esnafa dijital dünyaya açılım desteği

Yeniakit Publisher
2019-12-10 11:46:00 - 2019-12-10 11:47:45
KOBİ ve esnafa dijital dünyaya açılım desteği

Türk Telekom, ‘Dijital İşyerim Kampanyası’ ile Esnaf ve KOBİ’lerin dijitalleşmesine destek veriyor.

 Nevzat Orbay 

Türk Telekom, dijital dünyada bir kimliğe sahip olmak ve e-ticaret yapmak isteyen Esnaf ve KOBİ’ler için ‘Dijital İşyerim’ kampanyasıyla avantajlı paketler sunuyor. Türk Telekom, bulut tabanlı bir internet sitesi kurma platformu sunan Wix ile gerçekleştirdiği iş birliği ile kendi web sitelerini kurmak isteyen Küçük ve Orta Boy işletmeleri destekliyor.

Türk Telekom, bulut tabanlı, binlerce hazır teması olan internet sitesi kurma platformu WiX ile gerçekleştirdiği Dijital İşyerim kampanyası ile Esnaf ve KOBİ’lerin, kısa süre içinde internette kendi mağazalarını, bloglarını, portfolyolarını açmalarını ve internetten randevu ve rezervasyon verebilmelerini sağlayarak dijitalleşme hedeflerine önemli katkı sağlayacak. Türk Telekom’un Dijital İşyerim paketleriyle, esnaf ve KOBİ’ler artık e-ticaret sektöründe yer alarak, rekabet karşısında, ulaşılabilir fiyatlarla dijital kimlik sahibi olabilecekler. Ayrıca satış sonrası desteği Türkçe dil seçeneği ile 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde alabilecekler.

Özel teklifler

Türk Telekom, WiX iş birliği ile gerçekleştireceği Dijital İşyerim kampanyası ile internet üzerinde kendi mağazalarını açmak isteyen müşterilerine iki ayrı fırsat sunuyor.

Sabit internet ile birlikte satın alınabilecek Standart Premium Paket’inde 24 aylık taahhütte 2GB barındırma alanı, yaklaşık değeri 70 lira olan bir yıllık alan adı, bine yakın önceden geliştirilmiş web sitesi teması ve yaklaşık 500 lira değerinde Google Reklam kredisi gibi hizmetler yer alıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23