• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan büyük yüzsüzlük! Milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi

Yeniakit Publisher
2019-11-19 19:31:00 -
Kılıçdaroğlu'ndan büyük yüzsüzlük! Milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trump ile görüşmesi sırasında YPG/PKK terör örgütüne karşı söz söylemediğini iddia etti. Erdoğan Trump ile basın toplantısı sırasında, en sert tepkiyi göstererek, “Bizim Kürtlerle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz terör örgütü PKK’nın uzantısı YPG’yle. Çünkü teröristin ırkı, milleti, dini, vatanı olmaz terörist teröristtir. Eğer mücadeleyi vermezseniz bedelini yarın çok ağır ödersiniz" diyerek ABD’yi uyarmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi ABD ziyaretiyle ilgili skandal açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, göz göre göre yalan söyledi.

"Trump'a mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz diyemiyor"

Kılıçdaroğlu, "Trump YPG ile YPG ile aynen çalışacağız diyor. Gıkı çıkmıyor hani sen terör örgütü diyordun. Çalışamazsın demiyor. Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz diyemiyor" dedi. Akıl almaz sözler sarf eden Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları büyük şaşkınlığa yol açarken göz göre göre yalan söylemesi pes dedirtti.

Erdoğan sert bir şekilde uyarmıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile ortak basın toplantısında, "Bizim Kürtlerle bir sorunumuz yok, bizim sorunumuz terör örgütleriyle. YPG/PYD terör örgütü PKK'nın uzantısıdır. Bizim sorunumuz bu teröristlerle. Herhalde sizlerde teröristlere sahip çıkmazsınız. Kim olursa olsun. Bunda ayırım yapmayacağız. Bizim mücadelemiz dediğim gibi tamamen teröristlerledir. Çünkü teröristin ırkı milleti dini vatanı olmaz terörist teröristtir. Eğer mücadeleyi vermezseniz bedelini yarın çok ağır ödersiniz" ifadelerini kullanmıştı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Dogru soyluyor. Bir sey soylemedi pkknin pydnin terorist oldugunu her kes biliyor.

Haktan

Bu chpye oy veren insanlara söylüyorum beter olun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23