• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu suçladı, yumruk yiyen Tüm itiraf etti!

Yeniakit Publisher
2016-04-04 19:02:00 - 2016-04-04 19:19:18
Kılıçdaroğlu suçladı, yumruk yiyen Tüm itiraf etti!

CHP Milletvekili Tüm, yumruklu saldırı sonrası kendisini AK Partili milletvekillerinin koruduğunu söylerken lideri Kılıçdaroğlu, yine Davutoğlu'nu göreve çağırdı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu'nu ve devleti yönetenleri, milletvekillerimiz ve partililerimize yapılan saldırıları bir an önce aydınlatmaya davet ediyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'e yapılan yumruklu saldırının bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter'daki hesabından, Tüm'e yönelik yumruklu saldırıyla ilgili, "CHP'lilere yapılan saldırıların sistemli şekilde arttığını, bu saldırıların arkasındakileri ve amaçlarını gözden kaçırdığımızı sanmayın. Davutoğlu'nu ve devleti yönetenleri, milletvekillerimiz ve partililerimize yapılan saldırıları bir an önce aydınlatmaya davet ediyorum" paylaşımında bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ise, yumruklu saldırı sonrası yaptığı açıklamada kendisini vali korumalarının ve AK Partili milletvekillerinin koruduğunu açıklamıştı.



CHP'Lİ VEKİLLERİN TERÖRİST CENAZESİNDE BOY GÖSTERMELERİ

CHP'li vekiller Gamze Akkuş İlgezdi ve Sezgin Tanrıkulu öldürülen DHKP-C'li terörist Aziz Güler'in cenazesine katılmıştı.

CHP'ye yönelik "CHP'li vekiller terörist cenazelerine katılıyor" eleştirisi geldiğinde ise Kılıçdaroğlu, Sezgin Tanrıkulunun terörist cenazesinde çekilmiş fotoğrafına rağmen, “Hiçbir PKK taziyesine katılmadı. Sosyal medya yazıyor bunları. Bizim bir partilimizin il başkanımızın çocuğu ölmüştü. Onun cenazesine gidiyor bu bizim partilimiz. Onun dışında PKK taziyesine Sezgin Bey hiç katılmadı. Dolayısıyla Sezgin Bey her yerde ve her ortamda PKK’nın bir terör örgütü olduğunu söylemiştir, söylemeye de devam edecektir. Üstelik bunu yaparken daha Diyarbakır Baro Başkanıyken bunu söylemiştir. Bırakın CHP’ye gelmeyi” demişti.

KILIÇDAROĞLU'NA ÜÇ SORU

Newfoundland adasında bir kasabanın kıyısına balina vursa AK Parti'den bilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesindeki öfkenin, CHP'li vekillerin aynı zamanda terörist cenazelerine de katılıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?

Ya da öfkenin bir diğer sebebi, "AK Parti gitsin de ne olursa olsun" anlayışıyla AK Parti karşısında bir cephe oluşturmak için HDP'yi aynı safa davet etmeniz olabilir mi?

Yumruğu bizzat yemesine rağmen "kendisini koruyanların AK Partili vekiller" olduğunu söyleyen vekilinizin açıklamalarını görmediniz mi ya da sizin için hiçbir gerçek bir şey ifade etmiyor mu?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23