• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yenilmekten bıkmayan Kılıçdaroğlu şimdi de batıl inançlara bel bağladı

Yeniakit Publisher
2019-03-25 10:26:00 -
Yenilmekten bıkmayan Kılıçdaroğlu şimdi de batıl inançlara bel bağladı

Seçimlerin müzmin mağlubu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkan geleneği olarak taktığı marteniçka bilekliği leyleği görmesinin ardından çıkardı. CHP'liler şimdi Kılıçdaroğlu'nun dileğinin kabul olup olmayacağını merak ediyor.

Her girdiği seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart seçimlerinde AK Parti'ye karşı zafer elde etmek için batıl inançlara bel bağladı.

Dilek tuttu, bileklik bağladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kazanmak için son çareyi gittiği Kırklareli'de verilen marteniçka bilekliğinde buldu. Kılıçdaroğlu, bir Balkan geleneği olarak bilekliği taktı ve leylek aramaya başladı. Rivayete göre; marteniçka bilekliği takan kişi bir dilek tutuyor, leyleği gördüğünde ise dileği kabul olacak anlamına geliyor ve bilekliği çıkarıyor.

Bileklik çıktı

Düne kadar gittiği programlarda Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilekliği, sol bileğinde gömleğinin manşeti altından gözüküyordu, Kılıçdaroğlu'nun dün çekilen görüntülerinde ise bileklik görülmedi.

Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girdiği 9 seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, başka bir konuda dilek tuttu mu bilinmez ama seçimleri kazanmak istediği kesin.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23