• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaya Çilingiroğlu'ndan 'süresiz nafaka' isyanı: Başkasıyla yiyip içecek, parasını ben vereceğim!

Yeniakit Publisher
2019-12-07 20:41:00 -
Kaya Çilingiroğlu'ndan 'süresiz nafaka' isyanı: Başkasıyla yiyip içecek, parasını ben vereceğim!

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kadın haklarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Çilingiroğlu, "Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim" dedi.

"İşin Aslı" programına konuk olan Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, süresiz nafaka ile igili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Erkekler de şiddet görüyor"

Bugüne kadar iki kez evlenip boşanan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, kamuoyunda sadece kadınlara haksızlık yapılmadığına dikkat çekti ve süresiz nafakaya isyan etti.

Kadınlar kadar erkeklerin de şiddet gördüğünü savunan Çilingiroğlu, "Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu sefer eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" diye konuştu.

"Kadınlardan az çekmedim"

Çilingiroğlu, "Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey" sorusuna şu cevabı verdi:

"Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

müslüman

nafakanın islamda kısıtlı bir süresi vardır.onu verirsin bir daha da vermezsin.bunu da bilelim

Islam

resmen somurge ondan sonra kadin cinayeti hortlar tabi adam kedinemi baksin bosandigi kadinami baksin hadi uc bes sene bakda bana hayiri olmayan kariya niye suresiz nafaka bunu bana biri izah etsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23