• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KAÜ’de 2 poliklinik açıldı

Yeniakit Publisher
2019-04-24 17:32:38 -
KAÜ’de 2 poliklinik açıldı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Ek Poliklinikler hizmete açıldı.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Ek Poliklinikler hizmete açıldı.

Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Ek Poliklinikler, Kars Valisi Türker Öksüz, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu ve davetliler tarafından kurdele keserek hizmete açıldı. Merkezi gezen Vali Öksüz, Rektör Kapu’dan ek poliklinikler hakkında bilgi aldı.

Aile Hekimliği Polikliniği ile Psikiyatri ve Sigara Bırakma Polikliniğinden oluşan merkezin açılışında gazetecilere bir açıklama yapan Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, “Kafkas Üniversitemiz gün geçtikçe hem fakülte hem de etkinlik bazında büyüyerek varlığını hissettiriyor. Halkımızın ve öğrencilerimizin hizmetinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün burada açmış olduğumuz birim özellikle aile hekimlerimizin tedavi süreçlerinde hem personelimize hem öğrencilerimize daha hızlı müdahale edilmesi hedefleniyor. Bu poliklinikte birinci önceliğimiz aile hekimliği hizmetleri ikinci hizmetimiz sigara bıraktırma merkezi olarak kullanacağız. Bu iki hizmetimizi burada hem Kars halkına hem de kendi personelimize ve öğrencilerimize sunmuş olacağız” dedi.

Üniversitede eksik birim olması nedeniyle böyle bir poliklinik açma gereksinimleri olduklarını ifade eden Aile Hekimi Doç. Dr. Hülya Çakmur, “Üniversite personeline ve öğrencilerimize güzel hizmetler vermek adına buradayız” diye konuştu.

Psikiyatri Dr. Öğr. Üyesi Serhat Tunç ise sigara bırakmak isteyen tüm üniversite personeli ve öğrencileri kliniğe davet etti. Program açılışın ardından ikram ile sona erdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23