• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karmod, Afrika'da "şantiye yapıları" kurdu

Yeniakit Publisher
2016-02-03 16:29:00 -
Karmod, Afrika'da "şantiye yapıları" kurdu

Karmod, Afrika ülkelerinde orman işletmeciliği yapan Rougier firmasının şantiye yapılarını kurdu.

Şirket açıklamasına göre, Karmod Prefabrik, Afrika ülkelerinden Gabon, Orta Afrika, Kamerun ve Kongo'da toplam 2 milyon hektar alanda orman ürünleri işletmeciliği yapan Rougier firmasına 34 farklı noktada kullanılacak konteyner şantiye yapıları üretti.

Karmod'un ilk etapta 54 ünite olarak demonte şekilde üretip sevk ettiği şantiye yapıları Gabon'da kurulum yapılarak kullanım için Rougier'in ülkedeki 34 farklı çalışma sahasına gönderildi. Ofis ve yatakhane olarak kullanılacak şantiye yapıları içerisinde WC ve duş üniteleri de yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Gabon'da gerçekleştirdikleri şantiye projesinde, dünyada ilk kez kendileri tarafından üretilen tam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını bildirdi. Geliştirdikleri tam demonte konteyner sistemiyle benzerlerine göre 7 metrekare daha büyük yaşam ünitelerinin nakliyesine çözüm ürettiklerini belirten Özkanca, şunları kaydetti:

"Dünyada ilk kez 3 metreye 7 metre konteyneri tam demonte üreterek nakliye sorununu çözdük. Mevcut sistemde uluslararası taşımacılık standardı düşünülerek 2,30 metreye 5,95 metre ölçüsünün üzerinde üretim yapılamıyordu. Yeni geliştirilen tam demonte modelimizle standart üretimlerden 7 metrekare daha geniş 21 metrekare ünitenin uluslararası standartlarda taşınmasını sağlamış olduk.

Konteynerin alt ve üst şaselerine kadar tamamen vidalı sistemle ön üretim gerçekleştirdik. Tam demonte ürünlerimiz, nakliyecilikte dökme yük tabir edilen taşımacılıkla bile kolayca sevk edilebiliyor."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23