• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kan donduran olay! Ev arkadaşlarının boğazını keserek öldürdü

Yeniakit Publisher
2019-12-07 17:42:00 -
Kan donduran olay! Ev arkadaşlarının boğazını keserek öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde akıllara durgunluk veren bir cinayet vakası yaşandı. Afganistan uyruklu Daşmurat Nazari, aynı evde yaşadığı 2 arkadaşını boğazlarından bıçaklayarak öldürdü.

Denizli'nin küçük ilçelerinden Pamukkale'de vatandaşlar güne, tüyler ürperten bir cinayet haberi ile uyandı. Ülkesinden çalışmaya gelen Afganistan uyruklu Daşmurat Nazari, aynı evde yaşadığı 2 arkadaşını vahşi bir şekilde öldürdü. Nazari arkadaşlarını boğazlarından bıçaklarak katletti. Nazari, olayın ardından soğukkanlı bir şekilde emniyet yetkililerine gidip cinayet işlediğini anlattı.

Olay, saat 11.00 sıralarında, Topraklık Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Afganistan uyruklu Daşmurat Nazari, bu sabah polis merkezine giderek, aynı evde kaldığı 2 arkadaşını öldürdüğünü söyledi.

Nazari gözaltına alınırken, adrese giden polis ekipleri, boğazından bıçaklanmış 2 kişinin cesediyle karşılaştı. Ölenlerin kimlik tespit çalışmaları sürerken, Daşmurat Nazari'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Ölen Afganların cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Daşmurat Nazari’nin cinayetten sonra evden çıkarak polis merkezine doğru gitmesi, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın yaşandığı evdeki kişilerin oturma izninin bulunup bulunmadığı, cinayetin neden işlendiği araştırılıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ata

postmoder zamandayız ya....

Ayhan

Gel gel ne olursan ol gene gel ister sapık ol istersen katil biz kabul ederiz bizim sapıklarımız ve katillerimiz bitti artık dışarıdan getiriyoruz daha iyi günlerimiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23