• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kale'nin modern kilitleri ile otellerde kusursuz güvenlik

Yeniakit Publisher
2017-02-17 16:14:00 -
Kale'nin modern kilitleri ile otellerde kusursuz güvenlik

Kale Kilit Dış Ticaret’in otellere özel akıllı kilit uygulamaları, şık tasarımı ve teknolojik donanımıyla fark yaratırken, otellerden ve turistik tesislerden tam not alıyor. Seçkin otellerin kapılarında tercih edilen Kale Modern Seri Kartlı Kilitler, Kale İ Serisi ve Kale Lüks seri ürünleri farklı renk seçenekleri ve şık tasarımları ile kapılara uyum sağlıyor.

Kaleİ Serisi Kartlı Kilitler’in inovatif modellerinden biri olan Kale Ekranlı Kartlı kilitler kullanıcılara geçersiz kart uyarısı verirken; tek tuşla ‘Rahatsız Etmeyin’ ve ‘Odayı Temizleyin’ seçeneklerine olanak sağlıyor. Opsiyonel olarak uygulanabilen kumanda ünitesi sayesinde, kilit uzaktan kumandayla da çalışabiliyor. Kullanıcıları isim soy isimleri, işletme logosu ve “Hoş Geldiniz” mesajıyla karşılıyor. Aynı zamanda geçersiz kart okutulması gibi durumlarda, kullanıcıları ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendiriyor ve ilgili birimlere yönlendiriyor. İşlevsel ekranı sayesinde pil seviyesi, tarih gibi güncel zaman bilgilerini de yine kilit üzerinden takip edilebilme özelliği sunuyor.

Kale Modern Seri Kartlı Kilitler ’in otellerin hizmetine sunduğu ürünü ise şık duruşu, kullanım rahatlığı ve kolay yönetilebilir olmasıyla fark yaratıyor. Saten renkli, şık tasarımlı kilidi; Mifare kart teknolojisi ile üstün güvenlik sunuyor. Fiziksel temas ve bakım gerektirmeyen bu model, geçersiz kart okutulması gibi durumlarda, kullanıcıları sesli olarak uyarıyor.

Son olarak ise tasarımı yine Kale’ye ait olan Lüks Seri Kartlı Kilitler, kullanıcılara işlevsel özellikler sunarken mevcut kapıya olan uyumu da dikkat çekmektedir. Kapı tadilatı ve yenileme gibi renovasyon düşünmeyen tesisler Lüks Seri Kartlı kilitleri tercih ederken mevcut iç kilitlerini ve kol sistemlerini Lüks Seri Kartlı Kilit ile değiştirerek hem düşük maliyet elde ediyor hem de kartlı kilit sistemi ile müşterilerine güvenlik ve konforu bir arada yaşatma imkanı buluyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23