• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kale Kilit'ten yine bir yenilik yine bir ilk

Yeniakit Publisher
2016-06-07 16:11:00 - 2020-11-03 14:23:19
Kale Kilit'ten yine bir yenilik yine bir ilk

Güvenliğin markası Kale Kilit, tüketicisiyle artık internet üzerinden de buluşacak.

Her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit, 63 yıldır yanında olan tüketicisine, silindir grubunda bulunan ürünlerini ve seçkin çelik kasa modellerini internet üzerinden de satışa sundu. “Önce klikle sonra kilitle” mottosuyla hayatı kolaylaştıracak deneyimler sunan Kale Kilit, e-ticaret sitesini yayına aldı. Hem satış hem de montaj hizmeti ile bir ilk olan http://www.benimkalem.com.tr ile Kale Kilit, sektöründe bir ilki daha hayata geçirdi.

 

Türkiye'de güvenliğin adresi olan ve her 3 evden 2’si tarafından tercih edilen Kale Kilit; tüketiciye artık internet üzerinden de ulaşacak. Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit’in ürünleri internet üzerinden de satışa sunuldu. “Önce klikle sonra kilitle” sloganıyla dijital satışlara başlayan Kale Kilit’in ürünleri,  http://www.benimkalem.com.tr internet adresi üzerinden satın alınabilecek.

Kale Kilit’in 63 yıldır yanında olan tüketicisine en önemli hizmeti ise internet üzerinden ürünlerini satın alacak olanlara aynı zamanda montaj hizmeti de sunması. Böylece Kale Kilit, tüketicisine, internet üzerinden hem ürünlerini hem de montaj hizmetini ulaştırabiliyor. Bir ilk olan montaj hizmeti sayesinde, tüketiciler güvendiği markayla güvenli bir ortamda buluşabilecek ve istediği ürün ile montaj hizmetini internet sitesi üzerinden satın alma kolaylığına ve konforuna sahip olacak. www.benimkalem.com.tr internet adresi üzerinden ürünleri satın alan tüketici ise aynı zamanda ücretsiz kargo fırsatı, ayın ürünü gibi sürprizlerden faydalanma fırsatını da elde etmiş olacak.

Kale Kilit,  63 yıldır güvenliğin markası olarak, sürekli kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Yarım asrı aşkın sürede Kale Kilit değişerek, modernleşerek ve ürün teknolojisinden pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar zamana ayak uydurarak,  yeniliklerle sektörde adından söz ettiriyor. Marka, pazarlama alanında da hem kurumlara hem de tüketicilere yönelik pazarlama stratejileri geliştiriyor. Bunların önemli bir ayağı olan dijital pazarlama alanında dijital çözümler ile nihai tüketiciye ulaşıyor; ölçülebilir, hızlı ve etkili geri dönüşler alınabiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. 2015 yılını 470 milyon TL ciro ile kapatan Holding, yıl boyunca yaptığı 48 milyon USD ihracat ile dünyanın dört bir yanında 100’den fazla ülkeye ulaşıyor. 

Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10’ların üstüne çıkarmıştır.

Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23