• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Kadro satılıyor' iddiasına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den cevap

Yeniakit Publisher
2019-12-10 15:09:00 -
'Kadro satılıyor' iddiasına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den cevap

AK Parti'nin eski Milletvekili Abdurrahman Kurt'un "DSİ'de parayla kadro satılıyor" iddiasına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli cevap verdi. Pakdemirli, "Böyle bir şey varsa canına okuruz" dedi.

AK Parti'li eski vekilin "DSİ'de parayla kadro satılıyor" iddiası üzerine Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli soruşturma başlatı. Bakan Pakdemirli, "Araştıracağız, böyle bir şey yok ama çıkarsa canına okuruz" dedi.

Devlet Su İşleri'nde (DSİ) kadronun 80 bin liraya satıldığını gündeme getiren AK Parti'nin eski Milletvekili Abdurrahman Kurt'un iddiası üzerine, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, soruşturma başlattı.

Bu konuda ilk iddianın yerel bir internet sitesinde yer aldığını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bu haberi kendisine ulaştırdığını kaydeden Bakan Dr. Bekir Pakdemirli Sözcü'ye yaptığı açıklamada "Milletvekili böyle şeyler duyduğunu söylüyor ama herhangi bir isim söylemiyor. Araştıracağız, böyle bir şey yok ama çıkarsa canına okuruz" dedi.

"Haberimiz olur olmaz konunun üzerine gitmeye daha gece yarısından itibaren başladık." diyen Tarım Bakanı Pakdemirli, danışmanı Hasan Aydemir'in iddiayı gündeme getiren eski milletvekili Abdurrahman Kurt'u aradığı belirterek "bu konuda elinde bilgi-belge bulunup bulunmadığını sordu. Kurt, bu tür şeyler konuşulduğunu, ama kimin söylediğini, para karşılığı işe giren olup olmadığını bilmediğini, sadece söylentiler olduğunu" kaydetti.

"Biz burada etik çalışacağız"

Hem DSİ, hem de bakanlık müfettişlerini görevlendirdim ve soruşturma başlattığını açıklayan Pakdemirli, şöyle konuştu:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Biz burada etik çalışacağız, aşağıda birileri farklı işler çevirecek. Böyle bir şey yapan varsa iki kişinin canına okuduğunuzda bu işler yapılamaz zaten. Eski Milletvekili Kurt, bize yardımcı olabilecek en küçük bir ip ucu vermiş değil. Eğer bir şey bilmeden konuşuyorsa farklı bir manevra yapıyor olabilir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

O işi chp yapıyor ki yahudiyi taklid ediyor müslümanı cami avlusunda döverken yetişin beni dövüyor diye bağırdığı gibi hikayeyi bilen bilir bilmeyen bilene bu dedikonun altında bir çapanoğlu var sorsun altında azınlıktan her şey beklenir içlerinde her yollu var fötösü pkk sı dhkpc ne ararsan

ali koç

keşke sayın bakan "KESİNLİKLE BÖYLE BİRŞEY YOKTUR" diyebilseydi. varsa canını okuruz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23