• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti'nin IMF sevdası bitmiyor: Tek çare orası

Yeniakit Publisher
2019-12-14 10:06:00 - 2019-12-14 10:12:40

CHP ile birlik olup gizlice IMF yetkilileriyle görüşen İYİ Parti'de milletvekili Durmuş Yılmaz, "Türkiye için kaynak bulmanın tek çaresinin IMF" dedi.

CHP ile birlik olup olup gizlice IMF yetkilileriyle görüşen İYİ Parti'de milletvekili Durmuş Yılmaz, skandal açıklamalarıyla gündeme geldi.

CNN'den kovulduktan sonra sosyal medyaya kalan eskilerin ünlü televizyoncusu Şirin Payzın'a konuşan İP'li Yılmaz, Türkiye için kaynak bulmanın tek çaresinin IMF olduğunu söyledi.

CHP ve İYİ Parti gizli gizli IMF ile görüşmüştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve İYİ Parti'yi temsilen Durmuş Yılmaz, Ankara Hilton Otel’de Küresel sömürü aracı haline gelen IMF'nin yetkilileriyle gizli bir toplantı yapmıştı. Görüşmeye ilişkin CHP ve İYİ Partili yetkililer skandal bir savunma yapmıştı.

Yapılan açıklamada ‘bunlar rutin işler’ demişlerdi.

Meral Akşener'den sümen altı

IMF yetkilileriyle yapılan gizli görüşmeyi sümen altı etmeye çalışan İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, "AK Parti ve Sayın Erdoğan’ı, o iltihatları tanıyorsam kesinlikle IMF ile el altından bir görüşmeleri var demektir" ifadelerini kullanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

akitokuru

Faik Öztrak, Durmuş Yılmazın temsil ettiği ESKİ VESAYET ALTINDAKİ TÜRKİYE ZİHNİYETİ, memleketi IMF ye teslim edip kontrol ettiriyorlar hormonlu holdinglere gelen parayı pompalıyor, sonra devlete bu holdinglerden pahalı kredi aldırıyor ve mutlu oluyor, üstelik "memleketi IMF ye teslim ediyorsunuz" diye asimetrik propaganda yapıyorlardı...otel lobilerinde IMF cilerle yakalandılar, işte böyle açıkça konuşuyorlar...Millet MEMLEKETİ IMF DEN KURTARAN MİLLETİN ADAMINI ÇOK SEVİYOR!

İsa

Para bizde çoookkk Yapma Durmuş Yılmaz,yapma Meral abla, biz ki İmf`ye borç veriyoruz siz bunları bilmiyormusunuz? Bir de kalkmış ülkeyi yönetmeye talip oluyorsunuz. Meeee
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23