• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstinye Üniversitesi’ne yoğun ilgi

Yeniakit Publisher
2016-08-02 19:46:00 -
İstinye Üniversitesi’ne yoğun ilgi

Türkiye’nin en büyük sağlık grubu olan MLPCare Grubu’nun 25 yıllık birikim ve deneyimi ile kurduğu İstinye Üniversitesi’nin Tanıtım Günleri’ne öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösteriyor. Sağlık alanında tam donanımlı bir araştırma hastanesi kurmakta olan İstinye Üniversitesi’nin güçlü akademik kadrosu, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve özel sağlık sigortası imkanı öğrencilerden tam puan aldı.

27 hastane, 2 bin doktor ve 14 bin çalışanıyla Türkiye’nin en büyük hastane markalarını bünyesinde bulunduran MLPCare Grubu tarafından kurulan İstinye Üniversitesi’nin Tanıtım Günleri, Topkapı’da bulunan 47 bin 298 metrekare Sağlık Kampüsü’nde öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Tanıtım Günleri kapsamında İstinye Üniversitesi’nin akademik kadrosu, burs seçenekleri, kampüsü, sosyal faaliyet alanları ile sunacağı diğer tüm eğitim olanakları hakkında detaylı bilgi veriliyor. İstinye Üniversitesi’nin sağladığı diğer olanakların yanı sıra Tıp Fakültesi’nde ilk 15 bine giren öğrencilerine ekstra burs vererek başarılı öğrencileri desteklemesi, kendi hastanelerinde staj imkanı sunması ve her öğrencisine özel sağlık sigortası yaptırması öğrenci ve velilerden büyük beğeni topluyor.

Prof. Dr. Melih Bulu: “Sağlık sektöründe nitelikli insan kaynağı yetiştireceğiz”

Prof. Dr. Melih Bulu

Tam donanımlı bir araştırma hastanesi kurmakta olan İstinye Üniversitesi’nin 2016-2017 akademik yılında Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile 5 lisans ve 6 önlisans programıyla eğitime başlayacağını belirten İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu şunları söyledi: “İstinye Üniversitesi olarak, Türkiye’nin lider sağlık grubunun desteğinin sağladığı büyük avantajla özellikle sağlıkla ilgili bölümlerde çok hızlı bir şekilde en üst sıralara yerleşmeyi hedefliyoruz. Topkapı Sağlık Kampüsü’nde sağlık alanında eğitim vererek, sağlık sektöründe nitelikli insan kaynağı ihtiyacının karşılanmasında büyük rol oynayacağız. İstinye Üniversitesi olarak bu yıl, Türkiye’den 660, yurtdışından 240 öğrenci kabul edeceğiz. Öğrencilerimizi kabul ederken onların akademik ve sosyal gelişimleri için her ayrıntıyı düşündük. Her öğrencimiz Türkiye’nin en büyük özel sağlık grubuna dahil olacak ve üniversitemizin arkasındaki bu güçlü hastane ağından faydalanabilecek. Ayrıca bu büyük aileye giren ve bize emanet edilen her öğrencimize özel sağlık sigortası yaptıracağız. Üniversitemizin arkasındaki yapısal güç ve sunduğu olanaklar ile sadece geleceğin doktorlarını, hemşirelerini veya sağlık hizmetlerinde görev alacak diğer çalışanlarını değil geleceğin bilim insanlarını, araştırmacılarını ve girişimcilerini de yetiştireceğiz.”

İstinye Üniversitesi hakkında:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İstinye Üniversitesi, "Liv Hospital", "Medical Park" ve "VM Medical Park" olmak üzere üç ayrı hastane markasını tek çatı altında buluşturan Türkiye’nin lider sağlık markası MLPCare Grubu’nun 25 yıllık bilgi ve birikiminin devamı olarak, 21. Yüzyıl Anadolu Vakfı tarafından 2015 yılında kurulmuştur. Eğitim sistemini ve akademik kadrolarını toplumun günümüzdeki ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlayan İstinye Üniversitesi’nin amacı; toplumun sürdürülebilir gelişiminde sorumluluk ve görev alacak, öğrenme süreci ile kişisel gelişimini hayat boyu devam ettirebilen nesiller yetiştirmektir. Bu amaçla 2016-2017 akademik yılında İstanbul Topkapı Sağlık Kampüsü’nde; "Tıp Fakültesi", "Sağlık Bilimleri Fakültesi" ve "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu" altında 11 ayrı programa öğrenci kabul edecek olan İstinye Üniversitesi, sağlık alanında tam donanımlı bir araştırma hastanesi kuruyor. Yakın gelecekte İstinye’de hizmete girecek ana kampüste diş hekimliği, eczacılık, fen-edebiyat, mühendislik, iktisadi ve idari bilimler ve mimarlık fakültelerinin de eğitim hayatına başlamasıyla İstinye Üniversitesi’nin Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yerini alacaktır.
Bilgi için: İnsula İletişim / Necla Yılmaz / 0549 787 06 82 / [email protected]
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23