• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsteğini kabul etmeyen kadın turiste inşaat demiri sapladı

Yeniakit Publisher
2019-11-12 14:15:00 -
İsteğini kabul etmeyen kadın turiste inşaat demiri sapladı

İstanbul'da Filistinli olduğu öğrenilen bir zanlı, kendisine para vermeyen İranlı kadın turiste inşaat demiri sapladı.

İstanbul Beyoğlu'nda vize başvuru merkezine gelen İranlı kadını para vermediği gerekçesiyle inşaat demiriyle yaralayan Filistinli zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tarlabaşı Kurtuluş Deresi Caddesi'ndeki vize başvuru merkezinin önünde, ailesiyle Kanada'ya gitmek için vize başvuru merkezine gelen İran uyruklu Shermıne Berlouı (32), annesi ve bir yakını vize işlemleri için içeriye girince dışarıda yakınlarını beklemeye başladı.

Turistten para istedi

Bu sırada Filistinli olduğu öğrenilen Nasına Sudqı (30), İranlı turistin yanına yaklaşarak kadından para istedi. Kadının para vermemesi üzerine zanlı, inşaat demiriyle kadını 5 yerinden yaraladı.

Yaralı kadını yerde gören vatandaşlar, durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdikten sonra saldırganı etkisiz hale getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Zanlı madde bağımlısı çıktı

Berlouı, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Sudqı ise ifadesine başvurulmak üzere Taksim Polis Merkezine götürüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Önder

Sen üçüncü dünya ülkelerine vizesiz seyahat hakkı verirsen böyle olur. Ne idüğü belirsiz yamyamlar yüzünden kendi ülkemizde azınlık olduk. Ne günlere geldik ya Rabbi.

hoca

Yine yazıyorum. İstanbul bir cinayetler ve suikastler şehri olma yolunda. Dünyada kim kimi öldürmek istese bir şekilde bunu İstanbulda yapıyor. Çeçen direnişçiler, Arap gazeteciler ve daha aklınıza gelen her şey. İstanbul elden gitti, daha da gidecek gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23