• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konut kredisi oranlarını düşüren bankalar ‪‪TEB, ‪VakıfBank‬, ‪Halkbank‬, ‪Ziraat Bankası‬, ‪Şekerbank‬‬

Yeniakit Publisher
2018-05-15 07:55:00 - 2021-04-24 16:31:08
Konut kredisi oranlarını düşüren bankalar ‪‪TEB, ‪VakıfBank‬, ‪Halkbank‬, ‪Ziraat Bankası‬, ‪Şekerbank‬‬

Konut piyasayı canlandırmak için başlatılan konut kredisi faiz ve kar payı oranlarının indirimine yönelik gerçekleştirilen kampanyaya bankalardan karşılık buldu. Konut kredi oranını indiren bankalar ‪‪Türk Ekonomi Bankası‬, ‪VakıfBank‬, ‪Halkbank‬, ‪Ziraat Bankası‬, ‪Şekerbank‬‬ oldu. Peki konut almak isteyen vatandaş en uygun ev ve konutu nereden alır? İstanbul’da en uygun daire fiyatları soruları merak konusu

Konut piyasayı canlandırmak için başlatılan konut satışları kampanyası merak ediliyor. Konut finansman oranlarının indirimine yönelik gerçekleştirilen kampanyaya bankalardan karşılık buldu. Konut kredi oranını indiren bankalar ‪‪Vakıf Katılım, Türkiye Finans, Kuveyt Türk ve Ziraat Katılım oldu. Peki konut almak isteyen vatandaş en uygun ev ve konutu nereden alır? İstanbul’da en uygun daire fiyatları soruları merak konusu

Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede? En uygun konut kredisi hangi bankada? Sizler için araştırdık. Kamu bankalarının başlattığı konut kredisinde faiz indirimlerine özel bankalar da katılmaya devam ediyor. Hal böyle olunca konut kredisi faiz oranları düşmesiyle birlikte ev, konut, daire almak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisiyle ev sahibi olmanın peşine düştü.

İstanbul Avrupa yakasının gelişmekte olan ve son zamanlarda oldukça popüler hale gelen semtlerinden biri Beylikdüzü. Bu semtte inşa edilen birbirinden şık siteler, yeni apartmanlar ve daireler İstanbul’un diğer semtlerine göre oldukça ucuz fiyatları ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü’nde satılık ev fiyatları 200.000 ile 400.000 TL arasında değişiyor.

Esenyurt satılık daire

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinin semtlerinden biriyken 2008 yılında Kıraç ile birleşerek ilçe haline gelen Esenyurt, konut projeleri açısından oldukça fazla alternatife sahip semtlerden bir diğeri. Esenyurt semtinde bulunan evler de İstanbul’un diğer bölgelerine göre oldukça ucuz. Esenyurt’ta satılık ev fiyatları ortalama 100.000 – 300.000 TL civarında.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gaziosmanpaşa satılık konut

En fazla göç alan ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa, kentsel dönüşümün de etkisiyle son zamanlarda bir çok yeni konut seçeneği sunar hale geldi. Bugün uygun fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenlerin tercih edebileceği semtlerden bir diğeri olan Gaziosmanpaşa’da satılık ev fiyatları 150.000 ile 400.000 TL arasında değişiyor.

Silivri satılık daire fiyatları

İstanbul şehir merkezinin yaklaşık olarak 70 km batısında bulunan ilçe, doğusunda Büyükçekmece, batısında Marmara Ereğlisi ve Çorlu ile İstanbul’un en uçlarda yer alan ilçelerinden biri. Şehir merkezinin diğer semtlere nispeten daha uzak kaldığı bu ilçe doğal yaşam ve sakinlik isteyenler için eşsiz bir seçenek. Ev fiyatları ise Silivri’de oldukça uygun. Silivri’de satılık ev fiyatları ortalama 100.000 – 400.000 TL civarında.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23