• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'den insanlık dışı uygulama

Yeniakit Publisher
2018-03-13 15:37:00 -
İsrail'den insanlık dışı uygulama

İnsan hakları hukukunu ayaklar altına almaktan geri durmayan işgalci İsrail ordusu, bir insanlık ayıbına daha imza attı.

İşgal güçlerinin Cenin'in güneyindeki Kabatiye beldesinde yer alan eve çok miktarda beton döktüğü ve evi oturulamaz hale getirdiği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri beldeye baskın düzenleyerek Doğu Mahallesi'nde ve El-Biyara Caddesi'nde konuşlandı.

İşgal güçleriyle birlikte altı beton mikserinin de beldeye geldiği ve taşıdıkları betonları Filistinli esirin iki odadan oluşan evinin içine boşalttıkları belirtildi.

İşgal rejimi yüksek mahkemesinde evin mülkiyetiyle ilgili tartışmalar yaşandıktan sonra işgal güçlerinin birkaç gün önce bölgeye baskın düzenleyerek evin görüntülerini aldığı bildirildi.

İşgal güçleri birkaç ay önce de 1948'de işgal edilen topraklardaki Kefer Kasım kentinin sanayi bölgesinde bir yerleşimciyi öldürmekle suçlanan Kemil'in arkadaşı esir Muhammed Ebu'r-Rabb'ın evini yıkmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Kabatiye beldesine baskın düzenleyen işgal güçleriyle esir Kemil'in evinin etrafında toplanan Filistinli onlarca genç arasında çatışmalar yaşandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23