• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Suudi Arabistan flörtü sürüyor! Siyonistlerden bir jest daha

Yeniakit Publisher
2019-11-19 06:27:00 -
İsrail Suudi Arabistan flörtü sürüyor! Siyonistlerden bir jest daha

Siyonist Rejim İsrail ile Suudi Arabistan yakınlaşması her alanda sürüyor. Bu kapsamda Suudi Arabistanlı kadın yönetmen Hayfa el-Mansur'un "Harika Aday" filminin İsrail Kadın Film Festivali'nde gösterileceği duyuruldu.

Suudi Arabistanlı kadın yönetmen Hayfa el-Mansur'un "Harika Aday" filmi, İsrail Kadın Film Festivali'nde gösterilecek.

İsrail Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Mansur'un filminin gelecek ay Batı Kudüs'te düzenlenecek festivalin açılış filmi olacağı belirtildi.

Suudi Arabistan'da çekilen ve bir kadın doktorun yerel seçimlerde aday olmasının ardından başından geçen olayların anlatıldığı film, 76. Venedik Film Festivalinde Altın Aslan ödülü için yarışmıştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'ı Oscar'da temsil edecek Harika Aday'ın gösterimi için filmin yönetmeni Mansur'dan izin alınıp alınmadığına ilişkin ise bilgi verilmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dadaş

Biz onların ne olduğu biliyorduk da, her müslüman ülkesi insanları bilmiyordu. Şimdi camii avlusunda idrar kokuları tüm müslüman alemine yayılmaya başladı. Ecelleri yaklaştı. Ama bizim biraz daha hazırlanmamız lazım. Hele şu suriye işini bir halledelim sırada kerkük var, ondan dolayı onların saltanatı enaz 6 sene daha sürecek gibi gözüküyor. Efendimiz mezarında rahat değil. Aslında ilk plana onları almamız lazım ama hala islam ve türk alemi uyuyor. 100 senenin mikrobu var

Tarih tekerrür

Keriman Halisin arap versiyonu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23