• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye jet cevap: Kabahati başkasında arama

Yeniakit Publisher
2018-06-25 13:46:00 - 2018-06-25 13:55:47
İsmail Küçükkaya'dan Muharrem İnce'ye jet cevap: Kabahati başkasında arama

FOX TV'deki seçim programını sunan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'yle mesajlaştığını ve İnce'nin 'Adam kazandı' yazdığını söylemişti. Muharrem İnce, mesajla ilgili "Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya’ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim" İnce’nin bu sözlerine Küçükkaya’dan cevap geldi.

İsmail Küçükkaya, seçimi kaybeden Muharrem İnce'nin CHP Genel Merkezi'nde 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamalar sırasında kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere Twitter hesabından cevap verdi.

Küçükkaya Twitter hesabından şu mesajları paylaştı;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Kamuoyuna zorunlu açıklama/ 1- Seçim gecesi canlı yayındayım. Saatler 00.37 olmuş. Herkes konuşmuş, İnce susuyor. Kayıp. Herkes merak ediyor ‘nerede' diye... İnce'ye yazdım, ‘neredesiniz? Ne diyeceksiniz?' Yanıtı şu oldu; "Adam kazandı" Elbette bunun haber değeri var... Erdoğan ve Bahçeli konuşmuş. Herkes İnce'nin ne diyeceğini merak ediyor. Bu haberdir. Seçimin sonucunu 00.37'de kabul etmiş. Haber değil mi? Ayrıca hemen hemen aynı dakikalarda İnce gibi Bülent Tezcan da canlı yayında birbirine çok yakın açıklama yapıp, sağduyu çağrısında bulundular.

Seçim gecesi saat gece yarısını geçmiş, ortalıkta türlü dedikodular var. Bir Cumhurbaşkanı adayının seçim sonucunu kabul etmesi haber değil midir? Bunu kim iddia edebilir. Daha fazla Böyle bir açıklamayı seçim gecesi duyurmayacak kişiye gazeteci denir mi?

İnce şunu yapmalıydı: çıkıp kameraların karşısında da konuşmalı ve mesajını vermeliydi. Bana mesajı verdikten sonra da pekala bunu yapabilirdi. O kadar bekledi, sustu, kayboldu. Kabahati şimdi niye başkasında arıyorsun.

Ayrıca... İnce, gazeteciye bilgi verdikten sonra ‘bunu kullanma' diye uyarabilirdi. "Off the record" (kayıtdışı) notunu düşebilirdi. Yapmadı. Seçim gecesi bir Cumhurbaşkanı adayının söylediği herşey o uyarıyı yapmadığı sürece/ haberdir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23