• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam'ı böyle tahrip ediyorlar... Sosyal medya üzerinden Diyanet'e çağrıda bulundular: İçinizdeki sapkınları temizleyin!

Yeniakit Publisher
2019-10-21 15:00:00 - 2019-10-21 17:21:32

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda çalıştığını söyleyen bir kadının skandal sözleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Şort ve mini etek giymeyi ve LGBT’li eşcinsel sapkınların haklarını savunmayı ‘Allah rızası için’ yaptığını iddia eden kadınla ilgili Diyanet’e çağrıda bulunuldu.

 yeniakit.com.tr 

Diyanet İşleri Başkanlığında çalıştığını söyleyen bir kadının sosyal medyada dolaşan videosu büyük tepki çekti.

Skandal sözler sarf etti!

Şort ve mini etek giymeyi, LGBT’li eşcinsel sapkınların sözde haklarını "Allah rızası" için savunduğunu iddia eden kadın bunların "başörtüsü" kadar savunulması gerektiğini ileri sürdü.

Milli ve manevi değerler hiçe sayarak İslami değerleri tahrip etmeye kalkışan kadının sözleri sosyal medyada büyük tepki çekerken Diyanet İşler Başkanlığı’na ‘harekete geçilmesi’ konusunda çağrıda bulunuldu.

Diyanet'ten açıklama geldi

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilierinden konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu kadının savunduğu düşünceler nedeniyle geçtiğimiz aylarda Diyanet ile ilişkisinin tamamen kesildiği aktarıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KADI

Böyle bir sapkının videosunu koymak yanlıştır. Yapılması gereken diyanete bildirip gereğinin yapılmasıdır.

MUHAMMET YILDIZ

HELAL BE KADIN SANA. Bİ TURBANLIDAN BÖYLE GUZEL SÖZLER DUYMAK ŞAŞIRTI BENİ.COK DOGRU KONUŞMUŞ.HERKES KENDİSİ İSTEDİGİ GİBİ YAŞAYABİLİR.KİMSE BUNU ZORLA GİT CIKAR YAPMA ETME DİYEEMEZ. TURBANDA ŞORTTA ÖZGURLUKTUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23