• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MÜSİAD'dan içimizdeki hainlere çok sert cevap: Bunlar bu vatanın evladı değil, Siyonistlerin kuklası

Yeniakit Publisher
2019-10-21 16:07:00 -

Yeniakit.com.tr'ye konuşan MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Basri Acar, Barış Pınarı Harekatı'nı eleştiren içimizdeki hainler için, "Bunu yapanlar vatanını ve milletini seven insanlar değil, siyonistlerin kuklası." dedi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

"Biz MÜSİAD olarak sayın Başkomutanımızın aldığı kararın ve ordumuzun yaptığı operasyonun sonuna kadar arkasındayız." diyen MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Basri Acar, "Her zaman da haklı davamızın arkasında olacağız. Vatanımızı bölmek isteyenlere ordumuz ve milletimiz gereken cevabı verecektir." ifadelerini kullandı.

Başkan Acar, Barış Pınarı Harekatı'nı eleştiren içimizdeki hainlere de seslenerek şunları söyledi:

"Bu eleştirilerin hiçbirisini samimi bulmuyorum. Bunu yapanlar vatanını ve milletini seven insanlar değil birilerinin adına konuşan kişiler. Bunlar Siyonistlerin kuklası. Milletimizin bu söylemlere itibar etmemesi gerekir. Bugüne kadar bizim ordumuz ve devletimiz her zaman doğru kararlar almıştır. İnşallah aynı şekilde de devam edecektir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhmn

bunların çoğu türk isimli yahudilerdir. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı abd ve (abd eşittir yahudi) ısrael yahudilerdir. 

HizipSavar

sahi tüsiad denen israil amerika kuklası kuruluş nerde tek kelime duyan varmı bunlardan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23