• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere'den çarpıcı araştırma: Delta bu gruptaki herkesi avlayacak!

Yeniakit Publisher
2021-09-19 16:31:00 -
İngiltere'den çarpıcı araştırma: Delta bu gruptaki herkesi avlayacak!

İngiltere'de koronavirüsün mutasyona uğramış hali olan Delta varyantına yönelik yapılan araştırmada, "Delta aşı olmayan herkesi avlayacak" ifadesi yer aldı.

Koronavirüsün mutasyona uğramış hali olan Delta varyantı tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ise aşı olmayan herkes Delta'ya mutlaka yakalanacak. Hazırlanan raporda "Delta aşı olmayan herkesi avlayacak" denirken, BioNTech aşısının Delta'dan koruma oranının yüzde 88 olduğu belirtildi.

İngiltere'de ilk olarak Hindistan'da görülen ve şu anda dünyadaki baskın tür olan Delta varyantını inceleyen ekip raporunu sundu. İngiliz hükümetine tavsiyelerde bulunan bilim danışmanları tarafından hazırlanan raporda aşıların önemini gözler önüne seren bilgiler yer aldı.

"Aşı olmayan herkesi avlayacak"

Raporda aşı olmayan herkesin Delta'ya yakalanacağının altı çizildi ve "Delta aşı olmayan herkesi avlayacak" ifadesi yer aldı. Delta'nın ilk virüse oranla daha bulaşıcı olduğuna dikkat çeken raporda çift aşı olmadan Delta'dan korunmanın neredeyse imkansız olduğu belirtildi.

BioNTech aşısı Delta'ya karşı etkili

İngiliz bilim insanları Türkiye'de de kullanılan Pfizer BioNTech koronavirüs aşısının Delta varyantına karşı etkisini açıkladı. 20 bine yakın kişiden alınan verilerin incelenmesi ile elde edilen sonuçlara göre, iki doz Pfizer aşısı Delta varyantından kaynaklanan semptomatik hastalıkları önlemede yüzde 88 etkili.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kaktus Sydney

Heee Yaaa asililari avlamiyor bu delta varyanti. Yahu Ingiltere nin Saglik Bakanligi sitesinde yayinlandi hastaneye yatanlarin 64% u asili ve yogun bakimlik oluyor cogunlugu. Akit de herhalde Ugur Sahin Efendi ile ortak Pfizer koruyornus. Ben asi olmayacagim Allah in izniyle; bu palavra haberleriniz yuzunden Akit okumak gelmiyor icinden. Yahu zalimlerle birlik olmayin ates sizi de yakar...

Hasan ZÜLFİKAR

AT YALANI NEDE OLSAN İNANAN DOLU ALLAH CC BELANIZI VERSİN ŞU MASUM ÜMMETİ MUHAMMED i ASM ve masum insanları korusun YA RAB TUZAKLARINI BAŞLARINA geçir  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23