• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere'deki saldırının ardından şok görüntüler!

Yeniakit Publisher
2017-06-04 10:53:00 -
İngiltere'deki saldırının ardından şok görüntüler!

İngiltere’nin başkenti Londra dün gece bıçaklı 3 teröristin saldırısıyla sarsıldı. Saldırganlar önce beyaz bir minibüsle kalabalığın arasına daldı. Önlerine gelen insanı ezip geçti. Ardından araçtan inip, ellerindeki 20 santimetre uzunluğundaki bıçaklarla ortalığı kan gölüne çevirdiler.Barları sıra sıra gezerek rastgele insanları bıçakladılar. Korkunç olayda şu ana kadar can kaybı 6… Yaralı ise 48'e yükseldi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis saldırganları etkisiz hale getirdi.

Terör İngiltere’ye 12 gün sonra geri döndü. Manchester kentindeki konser saldırısının ardından bu kez başkent Londra’ya saldırdılar.  Akdeniz kökenli olduğu belirtilen 3 saldırgan beyaz renkli bir minibüsü yayaların üzerine sürdü.  20 kişiyi yıkıp geçti.

Ardından minibüsten atlayarak rastgele insanları bıçaklamaya başladılar. Görgü tanıklarından bir kadın Londra Köprüsü üzerinde 3 kişinin boğazının kesildiğini gördüğünü söylüyor.

Saldırganlar 20 santimetre uzunluğunda bıçaklarla  Borough market yakınında barların olduğu alana geldi. Oldukça yoğun bir kalabalığın olduğu bölgede sıra sıra barlara girerek önlerine geleni bıçakladılar.

Gelen acil yardım çağrısına 8 dakika içinde ulaşan ilk polis ekipleri teröristleri öldürdü.  Son bilgilere göre olayda 6 kişi hayatını kaybetti, 50'ye yakın yaralı var. Adamların saldırı sırasında ‘Bu Allah için’ diye bağırarak insanları bıçakladığı belirtiliyor.

Saldırganların görüntüsü yayınlandı
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Saldırının yaşandığı yerde siviller elleri boyunlarında ya da havada tutularak bölgeden çıkarıldı. Bu arada polisin vurarak etkisiz hale getirdiği 3 saldrıgana aşt olduğuna inanaılan görüntüler geldi. Fotoğraflarda saldırganlar cansız bir şekilde yatıyor. 

Polisten uyarı: Yere yatın

Saldrıganların sıra sıra içeri girip önüne geleni bıçaklarığı barları polis teker teker kontrol etti. İçeri girer girmez 'yere yetın' uyarısını yapan Londra polisi içerde herkesin korku ve panik içinde olduğunu gördü. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23