• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'yi işleten ABD'linin kim olduğu ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2018-06-07 10:38:00 - 2018-06-07 10:55:35
Muharrem İnce'yi işleten ABD'linin kim olduğu ortaya çıktı!

Gazeteci Hüseyin Gülerce CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Gülerce'ye göre Amerikalılar İnce'yi 3. defa aradı ve arayan isim teröristbaşı Gülen'in güvenini kazanmış bir FETÖ'cü...

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi çok kızdıracak bir yazı kaleme aldı. 

"İNCE İLE FALAN KİŞİ ÜZERİNDEN İRTİBATA GEÇECEKLER"

"Amerikalıların İnce’yi 3. defa aradığını öğrendim" diyen Gülerce, bugünkü yazısında şu ifadelere yer verdi:

" (...) Üniversite yıllarından beri hızlı solcu, halkçı, “kahrolsun Amerika” sloganları ile büyümüş İnce, hiç sıkılmadan “Amerikalılar kazanacağımı söylüyor, ne haber?” diye caka satıyor.

Amerikalıların İnce’yi 3. defa aradığını öğrendim. Kaynağımı açıklamayacağım. Kendisi FETÖ içinde pişmanlık duyanlardan birisi ama hala içlerinde gözüküyor. Fetullah Gülen’in en yakın halkasından, hani o “dar daire” denilen 8-10 kişiden biri. Açıklarsam ona zarar verirler. Hatta 24 Haziran’dan sonra bile açıklayamam. Zira daha sonra da önemli bilgileri aktarmak için isminin saklı kalması gerekiyor. Konumu çok kritik... Hem İnce’ye muhatap olanların güvenini kazanmış, hem de F. Gülen’in…
ÖNE ÇIKAN VİDEO

3. defa aradığında Amerikalı, İnce’ye “artık direkt konuşmayalım, ben size yakın olan falan kişiyi arayacağım, o size yeni bilgileri aktaracak” demiş.

O falan kişinin haber kaynağıma söyledikleri çok ilginç.

Falan kişi Amerikalı ile konuşunca küçük dilini yutacak gibi olmuş. Ona çok sıkı tembihatta bulunmuşlar ve İnce’yi işlettiklerini, ama sakın Muharrem’i uyandırmamasını tehditvari söylemişler.

Kaynağım, Amerikalıların derdinin İnce’nin kazanması falan olmadığını, Erdoğan’ı ikinci tura bıraktırmaya çalıştıklarını kesin dille belirtti. Zaten Washington’dakiler İnce’nin kazanamayacağından kesin eminmişler.

Cumhurbaşkanı olacağına kesin inanmış, havalanmış, generallerin apoletini sökeceğim diyecek kadar yargıyı unutmuş birisini, yani böylesine tava gelmiş bir adayı arasak bulamayız, modundaymışlar.

İyi demogog, yalanı leblebi çekirdek gibi ağzına dolduran birinin seçim kazanması nerede görülmüş diye kafa buluyorlarmış.

Ancak İnce’nin gaza gelişinden çok memnunlarmış. CHP tabanını öfkelendireceğini bile bile Muharrem İnce’ye, “İşe, Demirtaş’ı Edirne cezaevinde ziyaretle başla, çünkü ikinci turda HDP’yi ayarlayacağız sana yüklenecekler, demişler…” İnce hık mık edince, “yoksa seçimleri kazanmak istemiyor musun” deyince İnce, “tamam anladım” demiş.

Kaynağım diyor ki, inanınız, bisiklete bindirdiler ya, o da Amerikalıların sıradan numaralarından biri.

Araya sokulan o falan kişi, “Muharrem Bey, artık ‘ikinci tura ben kalıyorum falan deme, şu anda ilk turda kazanıyorum’ demelisin. Biz bir iki anket şirketini zaten ayarladık onların manipülasyonlarını da yabana atmamalısın...

İnce’ye şunu da tembihlemişler: “Kandil’e operasyona karşı çık. ‘Kandil'de terörist merörist kalmadı, boşalttılar orayı. Ey Erdoğan, seçime yakın çakma kahramanlık hikâyesi uydurma sakın...’ diye konuş.” "Afrin komutanı Temel Paşa’ya, 'senin apoletlerini sökeceğim' demen Amerikalıların çok hoşuna gitti. En çok da Selahattin Demirtaş sevinmiş, 'helal olsun Muharrem’e beni bile şaşırttı' demiş..."

Haber kaynağıma sordum; İnce’yi aramaya devam ederler mi bu Amerikalılar? “Bulmuşken böylesini, sonuna kadar işletirler…” dedi." 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23