• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sandıklar kapanır kapanmaz İnce'den skandal açıklama!

Yeniakit Publisher
2018-06-24 17:14:00 - 2018-06-24 17:25:24
Sandıklar kapanır kapanmaz İnce'den skandal açıklama!

Oy verme işleminin bitimi ile birlikte YSK'nın önüne giden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız" dedi.

Sandıklar kapanır kapanmaz soluğu Yüksek Seçim Kurulunun önünde alan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce skandal açıklamalarda bulundu. 

Seçmerlerine "Sandıklarınıza sahip çıkın" diye seslenen İnce 'Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız' dedi.

"MİLLETİN HAKKINI KORUMAK İÇİN BURADAYIZ"

Şu anda sandıklar açıldı. Bütün sandık görevlilerimizden şunu rica ediyorum. Bu seçimi AA değil, millet belirleyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanacağız, kuşkum yok. AA'nın Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı yerlerden başlayacağını, toplumu yanıltacağını biliyoruz. Bu numarayı yeniden yapacaklar. Ssandıkları asla terk etmeyiniz. Islak imzalı tutanakları almadan ayrılmayınız. Islak imzalı belgeleri teslim ettikten sonra seçim yerlerinin önüne gidiniz. Milletin hakkını korumak için buradayız.

"CÜBBELERİ HAZIR TUTUN"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

YSK üyelerine tavsiyede bulunuyoruz. Anayasa'ya uyarak yapın. Adil bir yarış istiyoruz. Doğru düzgün bir yarış istiyoruz. Çıkacak sonuçta taşkınlık yapılmamasını istiyorum. Herkesle sıcak bir sohbet içinde sonucu kabullenmelerini istiyorum. Hiç korkmayın. Korkuları üstünüzden atın. Avukat arkadaşlarıma cübbeleri hazır tutun demiştim. Cümlemin arkasındayım. Benden haber bekleyin. Moral bozucu haberlere inanmayın. Kasıtlı yapacaklar. Islak imzayı aldıktan sonra seçim kurullarının önüne gidin. Umarım YSK'nın önüne yeniden gelmek zorunda kalmam.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23