• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnadına 1 değil 3 nükleer santral yapalım

Yeniakit Publisher
2016-07-29 07:59:40 - 2016-07-29 07:59:40
İnadına 1 değil 3 nükleer santral yapalım

Nihat Özdemir, nükleer enerjinin önemine dikkat çekti ve “Türkiye’de bir değil, iki değil üç nükleer santral gerekir. Türkiye’nin acilen nükleer santral inşaasına başlaması lazım” dedi

SERDAR ARSEVEN / ANKARADarbe girişimlerinin en önemli hedeflerinden İşadamı Nihat Özdemir Akit Ankara Bürosu’nu ziyaretinde çok önemli mesajlar verdi. 

FETÖ darbe girişimini nefretle lanetlediğini belirten Nihat Özdemir, “Bunların failleri destekçileri bir an evvel tam olarak tespit edilmeli ve kim olursa olsun, kime yakın olursa olsun, suçlular yakalanmalı ve cezalandırılmalıdır. Adaletsizlik de olmamalı ve suçluya, haine, hain darbecilere merhamet de olmamalıdır” dedi. 

GEZİ OLAYLARI VE DARBE GİRİŞİMİ

Türkiye’nin Yeni Türkiye hedeflerine ulaşamaması için Gezi olaylarından bu yana çok büyük tezgahlara muhatap olduğunu hatırlatan Nihat Özdemir, “Türkiye’nin bu kadar büyümesi ve dünya çapında bu kadar yatırım yapmasını bazı batılı güçler zaten istemiyordu. Gezi Olayları bunu simgeler, sonrasındaki meydana gelen menfur girişimler hep bunu simgeler. Milletimiz ve devletimiz Sayın Erdoğan önderliğinde büyük hamlelere girişince, saldırılar peş peşe geldi ve en son büyük menfur saldırı da bu darbe girişimi oldu. Milletimiz her durumda,  ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ mesajını verdi” ifadelerini kullandı.

YATIRIMLARA ARALIKSIZ DEVAM
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Özdemir şöyle devam etti: “Bildiğiniz üzere bir 25 Aralık sendromu yaşandı. Ben ve ortağımıza yapılanlar ortada. Bizi 25 Aralık’ta yıkmak istediler. Bizi hedef aldılar çok daha önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef aldılar ama görüyorsunuz hepimiz dimdik ayaktayız. Bize darbe girişimleri ile, ‘Niye bu yatırımları yapıyorsunuz, neden bu yatırımlara devam ediyorsunuz?’  dediler.” Özdemir darbe gecesini kendi penceresinden şu ifadelerle anlattı: “Ben o gece yurtdışındaydım. Bir iş toplantısı için İskoçya’da bulunuyordum. Bir iş yemeğindeyken bu hain kalkışmanın meydana geldiği haberini aldım. Darbe saatlerindeki iş yemeğinde bütün iş ortaklarımız bana, ‘Yaşanan bu olaylar karşısında yatırımlarınıza halen devam edecek misiniz?’ diye sordu. Akşam bu olaylar olurken, ben ise onlara moral vermeye devam ederek: ‘Bunlar başarılı olamazlar’ dedim. Bizim içim şu anda hiçbir değişiklik yok, yatırımlarımız sürecek.”

PROJELERE DESTEK OLACAĞIM

Nükleer enerjinin  önemine dikkat çeken işadamı Özdemir, “Her konuşmamızda Türkiye’de bir değil, iki değil üç nükleer santral kurulması gerektiğini belirttik. Bir nükleer santralin çalışmalarına bugün başlasanız dahi 10 yıldan önce üretime geçmesi mümkün değil. Enerji ihtiyacının her geçen gün arttığı Türkiye’nin nükleer enerji sahibi olması gerekir. Pakistan’ın var, İran’ın var neden bizim olmasın? Bu konuda Enerji Bakanımız Berat Albayrak’ın sektöre büyük destekleri var. Bakanımızın söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım ve ülkenin ekonomik olarak daha da büyümesine destek olacak bu projeye destek olmaya da devam edeceğim” dedi. 

DÜNYA ÜZERİNDE BÖYLE BİR LİDER YOK

LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Allah böyle bir lideri bir başka devlete nasip etmiyor işte, dünya üzerinde böyle bir lider yok. Bizler kendisini uzun zamandır tanıyoruz ve yakın olarak izliyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’yi nereden nereye getirdiğini bütün dünya biliyor. Türkiye bütün sorunlarını aşacak ve önüne çıkarılan engellerden daha güçlü çıkacak” dedi.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ HALKIN DİRENİŞİ AÇTI

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Ankara Temsilcimiz Serdar Arseven aracılığı ile çarpıcı mesajlar verdi.  Türkiye’nin Yeni Türkiye hedeflerine ulaşamaması için Gezi olaylarından bu yana çok büyük tezgahlara muhatap olduğunu hatırlatan Özdemir, “Türkiye’nin bu kadar büyümesi ve dünya çapında bu kadar yatırım yapmasını bazı batılı güçler zaten istemiyordu. Gezi Olayları bunu simgeler, sonrasındaki meydana gelen menfur girişimler hep bunu simgeler. Milletimiz ve devletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde büyük hamlelere girişince, saldırılar peş peşe geldi ve en son büyük menfur saldırı da bu ‘Darbe Girişimi’ oldu. Milletimiz her seçimde iradesine sahip çıktı, Cumhurbaşkanlığı seçimi de dahil, her sandığa gittiğinde ‘Dik dur eğilme, bu millet seninle’ mesajını verdi. Milletimiz yatırımların önünü açtı, iş dünyasının önünü açtı, Sayın Erdoğan’ı hep destekledi, desteğine bir an olsun ara vermedi.” 

İşadamı Özdemir, “Bu olayların sevindirici tarafları da var. Bu bir musibettir, bu bir beladır. Bu belanın hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi ve konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bu belânın bizleri yeniden motive edeceğine, Türk bürokrasisinin, Türk Meclisi’ni ve herkesi motive edeceğine adım gibi eminim” ifadesini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23