• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki ayda yüzlerce kişiye satış yapmışlar

Yeniakit Publisher
2018-02-21 09:31:00 -
İki ayda yüzlerce kişiye satış yapmışlar

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca; 2 şüpheli şahsın, Silivri başta olmak üzere 5 ilçede uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı alınması üzerine operasyon düzenlendi.

Milliyet.com.tr'nin haberine göre:İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, çetenin tamamını ele geçirmek için adım adım takibe başladı. Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından süren istihbari çalışmalar ve fiziki takip neticesinde çete üyelerinin yüzlerce kişiye uyuşturucu satışı yaptığı belgelendi. Bilgi ve belgeler doğrultusunda önce torbacılara, ardından örgüt liderine ulaşıldı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarla, vatandaşları zehirleyen (3)’ü kadın (23) şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 AYDA YÜZLERCE KİŞİYE SATIŞ YAPMIŞLAR

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca; Silivri başta olmak üzere (5) ilçede (Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece) uyuşturucu satışı yapan bir çete olduğu ihbarı alındı. İhbar üzerine çalışma başlatan Jandarma ekipleri, yaklaşık (2) ay süren fiziki takip neticesinde kalabalık bir grubun söz konusu ilçelerde yüzlerce kişiye uyuşturucu satışı yaptığını tespit etti.

TORBACILAR TEK TEK AVLANDI

Satış yaptığı tespit edilen torbacıları ilk etapta tek tek avlayan Jandarma ekipleri, sonunda çete liderine ulaştı. Örgütün başını çeken şahısların Silivri’de ikamet eden K.P. ve sevgilisi D.Y. olduğu belirlendi. İkilinin, uyuşturucuları ilk olarak İ.U. isimli bir şahıstan temin ettiği, sonrasında aralarında çıkan bir uyuşmazlık sonucu uyuşturucuyu “Kral Enişte” lakaplı M.U. liderliğindeki bir suç örgütünden temin ettikleri saptandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İŞ YERLERİNİ PARAVAN OLARAK KULLANMIŞLAR

Operasyon için düğmeye basan Jandarma ekipleri, şahısların ikamet adreslerine ve kafe, cay ocağı, nalbur gibi iş yerlerine eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, çok sayıda cep telefonu ile uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

Yakalanan (3)’ü kadın (23) şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23