• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hint düğününde Mehter'li karşılama

Yeniakit Publisher
2018-05-11 17:57:00 -
Hint düğününde Mehter'li karşılama

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan Hint düğününde konuklar Mehter Takımı ile karşılandı.

İlçedeki 5 yıldızlı iki farklı otelde, Hindistanlı Bansal ailesi için düzenlenen düğünün üçüncü gününde, Hint geleneklerine göre kına (mehendi) seremonisi gerçekleştirdi.

HİNDİSTAN'DAN 18 KAMYON MALZEME GETİRİLDİ

"Aşıklar adası" kısmında yapılan seremonide, partiye gelenleri mehter takımı karşıladı. Hint geleneklerine göre düğünün en önemli seremonilerinden olan kına etkinliğinde, klasik otomobille sahilden adaya getirilen gelin damat tarafından karşılandı. Etkinlikte, çeşitli desenlerle davetlilerin eline Hint kınası yakıldı.

Maliyeti aile tarafından gizli tutulan ancak 4 milyon doları aştığı tahmin edilen düğün için Hindistan'dan 18 kamyon malzeme getirildiği belirtildi.

Akşam saatlerine kadar devam eden kına töreninde, yurt dışından getirilen 55 aşçı yemek yaptı. Aşçılar Hint mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarından yemekler sundu. Etkinlik süresince Hintli şarkıcılar ve çok sayıda dans grubu da gösteri sundu. Törende çeşitli Türk yiyecekleri de ikram edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

''BODRUM DÜĞÜNÜ OLDU''

Törenin gerçekleştirildiği otelin Genel Müdürü Mehmet Tulunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, aileyi otelde ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Düğünün birçok kesime katkı sağlayacağını belirten Tulunay, "Sadece kapalı bir otelde yapılan düğün dışına çıktı, tamamen Bodrum'un düğünü oldu." diye konuştu.

DENİZ UÇAKLARI VE LÜKS YATLAR KULLANILDI

Etkinliğe katılan 600 misafire bin 500 personelin hizmet verdiğini anlatan Tulunay, etkinlikte deniz uçakları ve lüks yatların kullanıldığını kaydetti.

Düğün töreni, yarın sona erecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23