• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Henüz Bolu’dan İstanbul’a gelmedik

Yeniakit Publisher
2019-04-15 13:20:00 -
Henüz Bolu’dan İstanbul’a gelmedik

Gazetemiz okurlarından Turan Irmak, "Henüz Bolu’dan İstanbul’a gelmedik" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Turan Irmak/İstanbul

CHP’ye geçecek İstanbul’u neler bekliyor.

Bu durumu genç jenerasyon AK partili teşkilat ve gönüllü mensupları bile vehamet boyutunu algılamadıkları için seçimlerde nasıl olsa reis vara dayanarak gösterdikleri rehavet ve ihmalkarlık maalesef bu yenilgiyi getirdi.

Sebepler. Sonuçlar ortaya çıktıktan sonra ilerisi için fayda sağlar amma iş işten geçtikten, basra harab olduktan sora zor.

Bu zihniyet 25 yıl öncesinde olduğu gibi küfr i inadi şekilde icraatlare başlayacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kendi öz kültürünü red ederek sanatı Mozart’tan nü resim ve heykelden baleden zanneden bir anlayışla ilk moral bozucu icraatlarıni kültür faaliyetlerinde gösterecekler.

Sanatçı diye şehrin bilboardlarında lumpen sol ateistleri  göreceğiz. Tabelacılar stoklara bol bol M.Kemal tabelaları hazırlayabilir.zira Taksim Atatürk Meydanı, Yenikapı Avrasya cumhuriyet etkinlik alanı  olmaya namzet hale gelir. Belediyemize ait kitapçılarımıza girin bakın değerli yayınlarla eserlerle dolu şu an itibarı ile ve birkaç ay sonra tekrar gidin bakın ne tür yayınlarla dolacak farkı görün.

Yirmi beş yıllık mağlubiyetin intikamını ortadaki daimi hedef olan  tesettürlü çalışan personel avına çıkarak yapacaklarından hiç süphem yok. En iyimser hali ile en  görünmeyen pozisyona kaydırılacak.

Tahammülleri sadece seçim sath ı mahalli ile ilgili sorumsuzların. Dini vakıf ve derneklere yardımı kesme sözü veren chp’li belediyenin  kültür etkinlikleri adına kaç lumpene para pompalayacaklarını takip etmek de sizlerin görevi.

Merak ediyorum sabah metrobüsle işine giden ve akşam evine dönecek olan İstanbulluyu koltuklarda oturtarak mı seyahat ettirecek chp zihniyeti.

Üç buçuk milyonu geçen İstanbul  işsizini belediyede mi istihdam edecek. Şu anda şehevi bir iştahla İstanbul bütçesinin tepesinde kurbanın son nefesini vermesini bekliyorlar.

En büyük üzüntüm içimizdeki  muhterislerin günahlarından dolayı karşıdaki zalimlerin sahte tebessümüne kanarak kurban gitmemiz olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23