• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDPKK'lılar yine sahnede! Oyların çalındığını iddia ettiler...

Yeniakit Publisher
2018-06-24 15:36:00 - 2018-06-24 16:35:13
HDPKK'lılar yine sahnede! Oyların çalındığını iddia ettiler...

Terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP, sosyal medya üzerinden Şanlıurfa'da oyların çalındığı yönünde algı operasyonu başlattı. Twitter ve Facebook'tan yayılan iddialara HDP'li ve CHP'li bazı Ekşi Sözlük yazarları da destek verirken, paylaşılan mizansen içerikli videolarla AK Parti'ye iftiralar atıldı.

Terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP, sosyal medya üzerinden Şanlıurfa'da oyların çalındığı yönünde algı operasyonu başlattı. PKK yandaşı bazı Ekşi Sözlük yazarlarının da başlıklar açarak destek verdiği kara propaganda ile seçimlerin güvenliğine gölge düşürmeyi amaçlayan hainler, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın korumalarına talimat vererek oy sandıklarına toplu oylar eklettiği iftirasında bulundu. Attıkları tweetlerde okulların basıldığını belirten terör yandaşları, kendilerine saldırıldığını da iddia etti. 

MİZANSEN VİDEOLAR ÇEKTİLER

Sosyal medya hesaplarından oy hırsızlığına dair hiçbir durumun yaşanmadığı açıkça görülen video görüntüleri paylaşarak Şanlıurfa'da oyların çalındığını iddiasıyla algı operasyonu yürüten HDP'liler, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın korumalarının okulları dolaşarak sandıklara oy zarfları doldurduğu iftirasında bulundu.

PKK yandaşı bir Ekşi Sözlük yazarı da yaptığı paylaşımda, "Az önce twitter’da haber olan ve suruç olaylarında yargısız infazı ile tanıdığımız akp milletvekili ibrahim halil yıldız’ın, suruç’ta okulları korumalarıyla basarak hdp ve diğer parti sandık görevlilerini darp ettiği söyleniyor. ayrıca bu şekilde blok oy da kullanılmış. yine orada bulunan sandık görevlilerinin başarısıyla duyulmuştur. o yüzden nöbete devam." ifadeleriyle seçim güvenliğine gölge düşürme operasyonlarına destek verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23