• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk paranoyak mı yapılmaya çalışılıyor?

Yeniakit Publisher
2020-03-27 11:37:00 -
Halk paranoyak mı yapılmaya çalışılıyor?

Gazetemiz okurlarından Hayrettin Hatunoğlu, "Halk paranoyak mı yapılmaya çalışılıyor?" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Medya, sosyal medya iş birliği içinde sanki insanları kaygı bozukluğu hastalığına bilinçli bir şekilde itiyor gibiler. İnsanlara işin önemini kavratıp tedbirleri ciddiye almalarını sağlamak amacı ile yapıyormuş gibi görünseler de bu durumda ulaşılacak sonuç belli. Birçok insan bu virüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra ankasiyete (kaygı bozukluğu) sebebi ile psikiyatri polikliniklerine başvuracak.

Vücudumuzu yöneten organımız beynimizin hasar alması sonucunda bağışıklık sistemi çöken insanların bu konoravirüsle mücadele etmesi mümkün mü? Uzmanlar bir yandan bağışıklık sisteminizi güçlü tutun uyarısı yaparken bir yandan aynı uzmanlar felaket tellallığı yapıyorlar. Beyin çökerse bütün organlar çöker kimse bunu neden fark etmiyor. Bütün doktorların üzerinde uzlaştıkları “Bütün hastalıklar beyinde başlar” düşüncesini herkes göz ardı ediyor. O televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medyada felaket tellallığı yapan isimlerinin önünde uzm.doç. prof. yazan beyler topluma ümit verici teskin edici tek laf söylemiyorlar.

Öldük, bittik, mahvolduk.  Birileri dünyada birilerine tuzaklar kuruyor. Çok güçlü olan küresel nitelikte sermayeleri trilyon dolarlarla ifade edilen şirketler, milyar dolarlık şirketleri batırıp daha güçlü olma peşindeler. İnsanlığı da o çevirdikleri felaket filminin figuranı olarak kullanıyorlar. Yıllardır insanlık bu filmleri sinema perdelerinde ve televizyon ekranlarında seyretti.

Şimdi o yıllarca seyrettiği filmin oyuncusu oldu. Korkutularak sindiriliyor insanlık. Bu birileri tarafından bilinçli yapılıyor. Birileri deyim yerinde ise tepişiyor ama arada canı çıkan yani ölen insanlık. Bakın ümit veren tek kişi var mı? Herkes dünyanın sonu gelmiş gibi sürekli ekranlardan kaos pompalıyorlar sanki bir yerden talimat almış gibi ağız birliği etmiş, insanlığın moral değerlerini sıfıra indirmeye çalışıyorlar.

Küresel güç her tarafta ve istediği her şeyi herkese yaptırıyor. Rakip  şirketlerin hisse senetlerini düşürüp onları batırıp piyasayı ele geçirme peşinde. Kısaca. Kasap et, koyun can derdinde...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23