• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk GYO, İUFM projesini tanıttı

Yeniakit Publisher
2018-03-21 09:58:00 -
Halk GYO, İUFM projesini tanıttı

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipim 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı’na katılan Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, açıklamalarda bulundu.

Yabancı yatırımcıları, Türkiye’de modern kent yaşamının gelişimi ve yaşanabilir alanlar oluşturulmasına dönük çalışmalar konusunda bilgilendirdiklerini belirten Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, İstanbul’un turistik ve kültürel cazibe unsurlarının yanında, küresel bir finans merkezi olmaya aday profiliyle uluslararası yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Yetgin şunları söyledi: “Başta finans dünyasının stratejik merkezlerinden biri haline gelen İstanbul olmak üzere, gelişen kent yaşamı Türkiye’nin marka değerini daima yukarı taşıyor. Halk GYO olarak en büyük paydaşlarından biri olduğumuz ve çalışmaları devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi de MIPIM’de büyük ilgi görüyor. 34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8’er katlı üç ticari binanın inşasını sürdürdüğümüz proje kapsamında yeni bağlantılar kuruyoruz. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İUFM) projesi ve hayata geçirdiğimiz diğer tüm gayrimenkul projeleriyle HALK GYO marka gücünü daha da yukarı taşıyacağız

“MIPIM SABIR İŞİ”

Aynı zamanda Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı  olan Feyzullah Yetgin, MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na 30-35 yıldır gelen ülke, şehir ve firmalar olduğunu belirterek, “İnatla, ısrarla, istikrarla devam ediyorlar. Bizim de öyle olmamız lazım. MIPIM sabır işi” dedi.

Yetgin, 60’ın üzerinde ülke, 20 binin üzerinde karar verici yöneticinin katılım sağladığı fuara, Türkiye’nin ilgisinin son yıllarda artarak devam ettiğini, bunun son derece sevindirici olduğunu söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İTO FARKINI YANSITTI

Yetgin, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO)inisiyatif almasıyla daha geniş katılım sağlandığına dikkati çekerek, “Büyük ölçekli firma ve kurumların da katılımıyla Türkiye’nin temsili anlamında önemli mesafe kaydettik. 2004’ten bu yana MIPIM’e gelirim. O yıllardan bu yana getirdiğimiz projelerin ölçeği, sunumu konusunda çok iyi noktadayız” diye konuştu.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23