• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf Halaçoğlu FETÖ yüzünden mi aday yapılmadı?

Yeniakit Publisher
2018-05-23 01:26:00 - 2018-10-15 16:52:54

Meral Akşener ile birlikte MHP'den ayrılarak İyi Parti'yi kuran Yusuf Halaçoğlu, milletvekili listesine giremedi. Halaçoğlu, ElebaşıFetullah Gülen'in baba tarafından Ermeni olduğunu ifşa etmesinden iki ay sonra liste dışı kalması büyük yankı uyandırdı.

YENİAKİT.COM.TR / ÖZEL HABER - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye karşı çıkarak birlikte hareket eden Yusuf Halaçoğlu ile Meral Akşener'in yol arkadaşlığı kısa sürdü.

Halaçoğlu, 'Bana bir yer bulamadılar, kırgınım ve tepkiliyim' derken partiden 'neden aday yapılmadığına' ilişkin açıklama geldi.

HALAÇOĞLU NEDEN ADAY YAPILMADI?

İP'den Halaçoğlu açıklaması olarak, 'Kayseri 1. sıradan aday göstermek istedik. Halaçoğlu ise İzmir 1. sırayı istedi, vermediler.' denilse de işin aslı ortaya çıktı.

Gazeteci Can Kemal Özer, Halaçoğlu Teröristbaşı Fetullah Gülen'in baba tarafından Ermeni olduğunu ifşa etmesi bazı çevreleri kızdırdığı ve bu kararın alınmasında büyük rol oynadığı konusunda uyardı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

FETÖ, KRİPTO ERMENİ LİSTESİNDE!

İşte Can Kemal Özer'in bugünkü köşe yazısı:

Yusuf Bey, 12 Şubat 2018'de Kayseri 38 Kent Tv'de konuk olur ve programda FETÖ'nün baş teröristi Gülen'in Ermeni olduğunu söyler.

Sunucu Osman Çiftci, Yusuf Halaçoğlu'na “Fetullah Gülen'in kripto Ermeni olduğu yani FETÖ elebaşı Gülen'in sizin elinizdeki kripto Ermeniler listesinde adı geçmekte midir” diye sorar.

'DEDESİ ERMENİSTAN'A GİDİP...'

Halaçoğlu ise söyle cevap verir: “Bunun dedesi zamanından gelen bir sıkıntı var. Ermenistan'a gidip sonra Müslüman olarak geri dönmeleri söz konusu... Kimin ne kadar Müslüman olup olmadığına biz karar veremeyiz. Allah'tan başka hiç kimse bunu bilemez, ama tarihi bir geçmiş varsa bu geçmişi ortaya koyuyoruz…”

“Bu belgeli midir?” sorusuna ise, “Özel hatıratlarda var. Biz hatıratı birinci elden ilk etapta kaynak gibi görmeyiz ama birkaç yerden aynı yönde bilgi söz konusuysa o zaman inandırıcı hale geliyor!” diyor.

Bu sözlerin söylenmesinden iki ay sonra ise Halaçoğlu, kurucusu olduğu parti tarafından liste dışı bırakılır.

'DÖNMELERİN LİSTESİ ELİMDE!'

2007 Ağustosunda “Dönmelerin listesi elimde” açıklaması yapan Halaçoğlu, FETÖ'cülerin nüfus sistemimizdeki değişiklik yapma girişimlerine de itiraz etmişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23