• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Hac farzımı yapmadım' demeden önce Eminevim'e gelin

Yeniakit Publisher
2019-11-18 21:28:00 -
'Hac farzımı yapmadım' demeden önce Eminevim'e gelin

Köklü ve güvenilir bir geçmişle 25 yıldır müşterilerini faizsiz ev sahibi yapan Eminevim, hac vazifesini yapmak isteyen vatandaşlara bir dizi olanak sunuyor.

Köklü ve güvenilir bir geçmişle 25 yıldır müşterilerini faizsiz ev sahibi yapan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerinin sadece ev sahibi olmalarına değil, hac vazifelerini yerine getirmelerine de yardımcı olmayı sürdürüyor.

Eminevim'in üyeleri için 2015 yılında başlattığı yurtiçi ve yurtdışı gezileriyle, manevi güzelliklerle dolu Kudüs'ten, Kıbrıs'a alışılmışın dışında turlar düzenleyerek, 4 bin 500 üyesine bu manevi güzellikleri görme imkanı sundu.

Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Eminevim ile yıllardır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bu zamana kadar Edirne'den Ardahan'a Türkiye'nin her yerinde insanlarımızı ev sahibi yaptık. Onların bize olan güveniyle her geçen gün büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Bu büyümede en büyük pay sahibi olan müşterilerimizi, sadece Edirne'den Ardahan'a ev sahibi yapmakla yetinmedik ve bizi çevresine tavsiye eden bize güvenen ve inanan müşterilerimize biz de Kudüs'ten Kıbrıs'a kadar düzenlediğimiz inanç turlarıyla manevi güzellikleri görme imkanı sağladık" dedi.

YÜZLERCE KİŞİ KUTSAL TOPRAKLARDA

Kutsal görevlerini yerine getirmeleri için üyelerini Umre'ye götürdüklerini söyleyen Emin Üstün, "Üyelerimizin her türlü gidiş dönüş yol masraflarını ve konaklama masraflarını karşılayarak, onların ibadetlerini en güzel ve sorunsuz şekilde yapmalarını sağladık. Eminevim, bundan sonra da üyelerini ibadetlerini yerine getirmeleri için Umre'ye götürmeye devam edecek. Üyelerimizin bu kutsal görevi yerine getirmeleri için, kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden ibadetlerini yerine getirmeleri için imkan sağladık" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

''KUDÜS'E 6 TUR DÜZENLEDİK''

Kudüs ziyaretlerine de yoğun ilgi gösterildiğini dile getiren Üstün, "Biz de bu ilgi karşısında Kudüs'e 6 tur düzenledik. Üyelerimiz burada kutsal mekanları görürken başta Mescidi Aksa olmak üzere pek çok kutsal mekanda ibadet etme fırsatı buldu. Kutsal ve tarihi mekanların yanında Filistin halkının yaşadığı şehirler de tur kapsamında gezildi. Yine aynı şekilde Balkanlar turumuz ile Kosova ve Makedonya'da bulunan manevi ve tarihi yerleri görme imkanı sağladık" dedi.

ANADOLU'YA 45 TUR

Üyelerin Eminevim'i çevrelerine tavsiye etmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Emin Üstün, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu mutluluk karşılıklı güven duygusunun bir göstergesi. Bizde bundan yola çıkarak, bizi çevrelerine tavsiye eden üyelerimize Anadolu'nun manevi güzelliklerini de görmeleri için başta Bursa olmak üzere, Yalova, Kapadokya, Kocaeli, Pamukkale, Edirne gibi manevi güzellikleriyle dolu yerlerimize toplam 45 tur düzenleyerek 3 bin 500 üyemizin bu güzellikleri görmelerini sağladık. Umre ve Kudüs turlarımızla 4 bin 500 üyemizin manevi güzellikleri görmesini sağladık. Bu organizasyonlarımız ile İnanç turlarımıza 2016 yılında da devam edeceğiz."

SİSTEM NE ŞEKİLDE İŞLİYOR?

Gönlünde kutsal hac görevini yerine getirme isteği olanlar için yepyeni bir imkan sunan Eminevim, Hac Tasarruf Sandığı'nı hayata geçirerek, kutsal toprakları ziyaret etmenize vesile oluyor.

‘‘Hac Tasarruf Sandığı''yla önce hacı adayları bir araya getiriliyor. Sonra küçük tasarruflar “Hac Tasarruf Sandığı” nda birikiyor ve sırası gelen Hacı adayının ücreti sandıktan karşılanıyor. Eminevim Elbirliği faizsiz finansman modeliyle, Hac tarihi kesinleşmemiş hacı adayları; 24 aydan 96 aya kadar taksit seçenekleriyle birikimlerini altın ile yapabiliyor. Diyanetin düzenlediği çekilişte çıkanlar, vadesi dolmasa da hac ücretini toplu olarak alıyor, Hac ibadetini yerine getiriyor ve ödemelerine kaldığı yerden aynı şekilde devam edebiliyor.

Teslimat döneminde hac bedeli, diyanete ya da ilgili tur şirketine ödeniyor. Kalan kısmı, hacı adaylarının altın hesabına gram altın olarak havale yapılıyor. Üstelik vade ortasından sonra sistemden ayrılan hacı adaylarına; varsa ödediği peşinat, taksitlerin toplamı ve organizasyon ücreti (KDV hariç) iade ediliyor.

Siz de en yakın Eminevim Şubesi'ne gelerek veya 444 36 46'yı arayarak detaylı bilgi alabilir, bu imkandan siz de yararlanabilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali Rıza

Pekı enflasyonun parayı erıtme etkısı nasıl kompanse edılecek? Yanı yıl yıl hacca gıtme malıyetı artacak. Bu kısılerın bu yılkı ucretı 96 taksıtte oduyor olması, olayı zamana yayacak. Bu yıl toplanan paranın 8 yıl sonra hacca yetmesı nasıl saglanacak? Artı bır de fırma kazanc saglamalı kı bu ısı dondursun. Bu ıs paranın en azından paranın reel degerının korunması ve fırmanın karının eklenmesını gerektırıyor. Bu da faızsız nasıl olacak anlamadım.

Ubeyde

Yalancı münafık allah nurunu almış faizsiz adı altında insanları soyuyorlar diğer faizli bankalar daha cazip esas şeriat insanın korunması sömürülmemesidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23