• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

GYODER’den umut zirvesi

Yeniakit Publisher
2018-04-14 11:58:00 -
GYODER’den umut zirvesi

"Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu" GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştireceği Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün gündemini belirleyecek konulara temas edilecek.

17 Nisan Salı günü açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yapacağı zirvede, işadamları Serdar Bilgili, Fettah Tamince ve Murat Özyeğin gibi isimlerle sektöre yön verenler görüşlerini dile getirecek.

TÜM DETAYLAR TARTIŞILACAK

GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde, ‘Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında’ teması ile gerçekleştirilecek zirvenin en dikkat çekici sunumları arasında Türkiye’nin gayrimenkul hafızası nasıl çalışıyor?, Gayrimenkulün geçmişi ile geleceğin haritasını çıkarmak mümkün mü?, yarının DNA’sı için dün ve bugün bize ne anlatıyor?, sektörün genetiği hangi yönde değişecek?, gayrimenkul için kusursuz gen, düş mü gerçek mi?  sorularına cevaplar aranacak.

PATRONLAR BULUŞUYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yapacağı zirvenin ikinci oturumu, gayrimenkul sektöründe öne çıkan isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. ‘Konutun Dinamikleri’ başlıklı oturumda, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Nazmi Durbakayım, SİNPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; sektörün son durumu, yeni yönetmeliğin sektöre neler getirdiği, İstanbul’un konut ihtiyacına genel bakış, uygun fiyatlı konutların inşası ve yabancıya konut satışı konularını tüm detaylarıyla ele alacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23