• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hüseyin Gülerce FETÖ'nün yeni senaryosunu açıkladı

Yeniakit Publisher
2018-03-16 09:29:00 - 2018-03-16 09:42:14
Hüseyin Gülerce FETÖ'nün yeni senaryosunu açıkladı

Gazeteci Hüseyin Gülerce, son dönemde FETÖ operasyonlarında tutuklanan subayların TSK'da görevli olduğuna dikkat çekerek en kuvvetli senaryonun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast teşebüsü olduğunu öne sürdü.

Bir dönem FETÖ medyasına bağlı Zaman gazetesinde görev yapan Hüseyin Gülerce, son dönemde FETÖ operasyonlarında tutuklanan subayların TSK'da görevli olduğuna dikkat çekerek en kuvvetli senaryonun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast teşebüsü olduğunu iddia etti.

İŞTE GÜLERCE’NİN İLGİLİ YAZISI:

"FETÖ yapılanması içindeki bu asker elemanlar, ByLock gibi gizli haberleşmeler içinde değiller. Başlarındaki “imamlar”la ankesörlü telefonlarla iletişim kurmuşlar. 

TSK içinde hala görevde olan ve bütün mücadeleye rağmen kendilerini gizleyen/gizlemeye devam eden bu kripto/kozmik FETÖ’cülerin varlığı, karşımıza endişe verici bir tablo çıkarıyor. 

Demek ki, darbe teşebbüsüne katıldıkları belli, ByLock kullandıkları belli FETÖ’cüler dışında, hala Pensilvanya’daki elebaşına körü körüne bağlı epey sayıda terörist, asker üniforması altında bulunuyor. Hatta bir kısım eski TSK mensubu; “Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki en güçlü grup halen FETÖ’dür” kanaatini taşıyor. Eski Genelkurmay Başkanlarından İlker Başbuğ “bu iddiaları ciddiye almak lazım” diyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kritik noktalarda bulunan FETÖ elemanı muvazzaf subayların varlığı, yeni bir darbe teşebbüsü için ciddi endişe kaynağıdır. 

Elinde silah olan, tanklara, toplara görev verebilen, uçak uçurabilen FETÖ’cü sayısının çok olmasına da gerek yok. Bunlar 15 Temmuz’daki gibi geniş bir organizasyonla darbe teşebbüsü yapamazlar ama bir kaosun düğmesine basabilirler. 

En kuvvetli FETÖ darbe senaryosu, -Allah korusun- Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast teşebbüsüdür.  Türkiye’yi kaosa sürükleyecek tek suikast teşebbüsü budur. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23