• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökyüzü Koleji Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda

Yeniakit Publisher
2017-12-06 17:06:00 -
Gökyüzü Koleji Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda

Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonu’na İstanbul’da ki özel okulları temsilen Gökyüzü Eğitim Kurumları sınıf öğretmeni Semiha Sarıca davet edildi.

Kurumunda 20 yılını dolduran Sarıca , 23 Kasım Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın da katıldığı “Buğday “ filminin galasına iştirak etti. Galada filmin yönetmeni Semih Kaptanoğlu, seksen bir ilden gelen öğretmenler ve şehit aileleri hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından filmin yönetmenine ödülü takdim edilerek , teknolojik gelişmenin her şey olmadığı insanlığın önündeki en büyük tehlikenin ekolojik dengeyi bozacak ve insanlığı beslenme sorunlarıyla karşı karşıya bırakacak sıkıntılar olduğu vurgulandı. 

Öğretmenler,  24 Kasım Cuma günü toplu olarak Milli Eğitim Bakanı ile birlikte Anıtkabir’e çelenk koydular. Daha sonra Çankaya Köşkünde Başbakan Binali Yıldırım’ın verdiği sabah kahvaltısına katıldılar. TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Günün anlam ve önemine dair konuşmaların yapıldığı kabulden sonra aynı gün Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’la tüm öğretmenler Ankara Grand Yazıcı otelde akşam yemeğinde bir araya geldiler. Devlet üst protokolünün sıcak samimi ilgisinden memnun kalan öğretmenler , öğretmen olmanın gururuyla illerine döndüler.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23