• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Göksel Kaya'dan Kemalistlere 'Lenin' benzetmeli cevap!

Yeniakit Publisher
2019-11-09 09:41:00 - 2019-11-09 09:57:57
Göksel Kaya'dan Kemalistlere 'Lenin' benzetmeli cevap!

Mustafa Kemal'e benzetilen ve bu benzerliği istismar ettiği eleştirileri yapılan tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, "İnsanlara bana ‘paşam’ diyorsa ne yapabilirim?" diyerek kendini savundu. Rusya’da Lenin’in benzerlerinin olduğunu ve fotoğraf çektirme karşılığında para aldıklarını anlatan Kaya, "Ben bunları yapmıyorum. Etkinliklerden para almıyorum" dedi.

Milli günlerde ‘Mustafa Kemal’ kıyafetiyle ortaya çıkan Göksel Kaya'ya Kemalistler tepki göstermeye başladı. Paşa kıyafetiyle sokaklarda gezen belediye etkinliklerinde sahne alan Kaya'ya adeta ateş püskürttüler.

"Mustafa Kemalim demiyorum, imzasını atmıyorum"

Kaya ise kendisini şöyle savundu “Uçakla İzmir’e geldim. Pilotundan hostesine herkes benimle fotoğraf çektirdi. Bu, Atatürk’e olan sevgi, saygı ve özlemdendir. Ne demeliyim? İnsanlara bana ‘paşam’ diyorsa ne yapabilirim? Ne bu benzerliği kötüye kullanıyorum, ne istismar ediyorum. ‘Mustafa Kemalim demiyorum, imzasını atmıyorum.”

Ben 5 bin TL alınca niye rahatsız olunuyor?

Rusya’da Lenin’in, ABD’de Obama’nın benzerlerinin olduğunu ve fotoğraf çektirme karşılığında para aldıklarını anlatan Kaya, “Ben bunları yapmıyorum. Etkinliklerden para almıyorum. Ben oyuncuyum. Belediyeler sanatçı çağırıp para veriyor da, ben 5 bin TL alınca niye rahatsız olunuyor? Niçin istismar olsun? Atatürk’ü taklit etmiyorum. Bu benzerlik Allah’ın lütfudur. Özel olarak Atatürk gibi giyinmiyorum. Hayatım boyunca takım elbise giydim. Saçım boya değil, saç stilim böyledir. Harmandalı en sevdiğim oyundur. “

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Böyle

Sen gücenme 1.2 tane lavuk eleştirdi diye sen atanın izinden git taklitlerini yap bu ülkede masal kitabı yazanlar ataputçulara kör beygire hamut geçirir gibi geçiriyor birazda sen geçir

Lol

Göbek var ama amca.pasamiz sağlam gorunurdu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23