• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Giray Bulak: Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkenin geleceğini kurtardı

Yeniakit Publisher
2016-08-05 15:44:00 - 2016-08-05 15:47:09
Giray Bulak: Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkenin geleceğini kurtardı

Teknik direktör Giray Bulak, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik açıklamalarda bulunarak'' Erdoğan bu ülkenin geleceğini kurtardı'' ifadelerini kullandı.

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Mustafa Kocabey ve Evren Turhan'ın FETÖ ile ilgili açıklamalarından sonra ünlü teknik direktör Giray Bulak da Fetullah Gülen'in Türk futboluna çok büyük zararlar verdiğini, onun yüzünden işsiz kalanlar olduğunu söyledi.

Takvim'e özel açıklamalar yapan Giray Bulak; 'Paralel Yapı, Türk futboluna çok büyük zarar verdi. Her geçen gün örgütlenerek büyüdü. Halen spor camiası içerisinde var olduklarını düşünüyorum. Yönetim, hoca, futbolcu hatta taraftar bazında örgütlendiler. Türk futbolu buradan olumsuz olarak çok etkilendi' dedi.

'Böyle bir yapının olduğunu o dönemlerde pek farkına varamadık' diyen Bulak, 'Aşağı yukarı on yıldır Paralel Yapı, Türk futbolunun içinde. En son Galatasaraylı bir grup oyuncuyla beraber Hakan Şükür'ün yurt dışına gitmesiyle meydana çıktı bu iş. Yani futbolda böyle bir yapının olduğu Hakan Şükür ile anlaşıldı' diye konuştu.

ÜLKENİN NE KADAR ZARAR GÖRECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİK

Bu yapının Türkiye'den temizlenmesi gerektiğini söyleyen Bulak, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kendini ortaya koydu. Ülkenin ne kadar zarar görebileceğini bizler tahmin edemedik belki. Allah bizi korudu. İyi ki yürekli, cesur bir insan vardı. Yani Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Zaten bunu ancak bir Karadenizli yapar. Ülkenin geleceğini kurtardı. Bugün beklide bu insanların cesetleri üzerinde yürünüyor olacaktık. Allah korudu' ifadelerini kullandı.

FEDERASYONLAR TEMİZLENMELİ

FETÖ ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulunan Giray Bulak, 'Parasal ve şöhretsel anlamda çok önemli isimlere yaklaştılar. Bu isimler milli takımların her kademesinde yer aldı' dedi. Tecrübeli teknik adam 'Bugün Türkiye Futbol Federasyonu kurulları değiştiriyor. Kurulların istifasını aldı. Belki yarın kendi kurulunu değiştirecek. Demek ki burada bir endişe var. Bu işe sadece futbol gözüyle bakmamak lazım. Bu atletizmde olur, boksta olur, güreşte olur, halterde olur, bütün federasyonların incelenmesi gerekiyor' diye konuştu.

ÇOK KOLAY İŞ BULDULAR

Bu yapıda olanların çok kolay iş bulduğunu söyleyen Bulak 'Ben Fetullahçı olsaydım istediğim yerde göreve başlayabilirdim. Kendi adamlarını generalemniyet müdürü bile yaptılar' şeklinde konuştu.

YORUMCULARA BİLE BAKMAK LAZIM!

Spor Bakanlığı ile GSGMl Müdürlüklerinde çalışan birçok insanında bu yapının içerisinde olduğunu söyleyen Giray Bulak, 'Onlara kadar gidilmesi lazım. Hatta yorumculara bile' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23