• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gayrimenkul Sektörü Bu İşi Sahiplendi

Yeniakit Publisher
2015-06-05 18:23:00 -
Gayrimenkul Sektörü Bu İşi Sahiplendi

4 Kasım 2015'te gerçekleşecek yarışmanın jüri üyeleri bir toplantıda buluşarak, yarışma kategorileri, başvuru koşulları ve değerlendirme sürecini ele aldı.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projelerinin seçileceği yarışmanın ikinci yılında daha yoğun bir katılım beklediklerini dile getiren Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, “Son yıllarda gayrimenkul sektörü önemli bir gelişim süreci yaşıyor. Sektörün Türk ekonomisinde önemli bir yer tutuyor. Gayrimenkul sektörü bu işi ne kadar sahiplendiğini geçen yıl SOTCA'ya verdiği ilgi ve destekle gösterdi”


Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması Hürriyet'in öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için başvurular başlıyor.

 

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve yoğun ilgi gören Sign of the City Awards (SOTCA)gayrimenkul yarışması için hazırlıklar başladı. Başvuruların 15 Haziran'da başlayacağı yarışma için jüri ilk kez bir araya geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Başvurular 15 Haziran-14 Ağustos tarihlerinde yapılacak

Yarışmaya başvurmak isteyen kişi ve kurumlar 15 Haziran-14 Ağustos tarihleri arasında başvuruda bulunacak. Teknik eleme ile yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından, jüri üyeleri her kategorinin en iyisini seçecek. Finale her kategoriden 5 aday kalacak. İkinci aşamayı geçen 5 proje son olarak, bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Değerlendirme sonucunda her kategoriden sadece 1 adet proje ödüle hak kazanacak.

Jüride sektörün önemli isimleri yer alacak

Bu yıl yarışma jürisinde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, GYODER Başkanı Aziz Torun, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Emre Çamlıbel, GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu, GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Güzin Konuk, GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Atelye70 Şehir Planlama Başkanı Hüseyin Kaptan, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç, AMSTAR Türkiye Kıdemli Başkan Yardımcısı Zafer Baysal, İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Sinan Mert Şener ve Doğan Burda Maison Française, Elle Dekor Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen yer alacak.

emlakrehberi/ 5 Haziran 2015

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23