• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'cü karı kocanın akıl almaz planı mahkemede deşifre oldu

Yeniakit Publisher
2018-05-21 11:58:00 -
FETÖ'cü karı kocanın akıl almaz planı mahkemede deşifre oldu

Bursa’da FETÖ/PDY’ye üye olmak suçlarından haklarında dava açılan karı kocanın akıl almaz planı mahkemede ortaya çıktı.

Tutuksuz yargılanabilmek için hamile kaldığı iddia edilen FETÖ sanığı kadının ilk duruşmadan bir hafta önce adliyeye gelerek sanık yakını gibi FETÖ duruşmalarına girip kendi duruşmasından önce bilgi topladığı ortaya çıktı. Rümeysa T. duruşmada hamile olduğunu itiraf ederek tutuksuz yargılanmak istedi.

 Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan incelemelerde örgüt ile bağlantılı oldukları tespit edilen ve haklarında dava açılan karı koca Metin T. ile Rümeysa T. duruşmasında ilginç bir detay yaşandı.

 Kocası Metin T. 2 yıla yakın bir süredir firari olan Rümeysa T. duruşmaya hamile olarak katıldı. Bebeğin kimden olduğunu soran mahkeme başkanına ise ‘Bebeğim kocam Metin’den, bir gece ansızın geldi’ cevabını verdi. Duruşmanın ardından koca Metin T. Bursa polisi tarafından yakalanırken Rümeysa T. ise kayıplara karıştı.

 Rümeysa T. ilk duruşmanın ardından hamile olduğu gerekçesi ile tutuksuz yargılanmaya devam ederken eşi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan baskında yakalanarak tutuklandı.

 Konuyla ilgili görülen davanın son duruşmasında 2 yılın ardından yakalanan Metin T. tutuklu olarak hazır bulunurken Rümeysa T’nin duruşmaya katılmadığı görüldü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23