• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faize savaş açtı müşteriyi kazandı

Yeniakit Publisher
2018-03-29 07:42:00 -
Faize savaş açtı müşteriyi kazandı

Son 7 yılda Kadıköy, Kartal, Tuzla, Maltepe, Halkalı ve Denizli’de imza attığı projelerinde yüzlerce aileyi konut sahibi yapan Teknik Yapı, piyasadaki faiz baskısına karşı finansal gücünü kullanarak müşteri kazanmaya devam ediyor.

Son yıllarda gerçekleştirdiği 7.3 milyar liralık projeye ek olarak yıl sonuna kadar 3.2 milyar lira değerinde 3 projeyi devreye almaya hazırlanan şirket, durgunluğu aşmak için alternatifler üretiyor. Sektörün kendi dinamikleriyle her türlü olumsuzluğu yenebileceğini vurgulayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, birlik ve ulusal güçbirliği ile sorunların üstesinden geline bileceğini söyledi. “Biz geleceğimize güveniyoruz” diyen Durbakayım, kendi çabalarıyla ortaya çıkan memnuniyeti ve proje planlarını şu sözlerle açıkladı:

Teknik Yapı’nın sergilediği performans sektördeki genel büyüme trendinin üzerinde oldu. Son 7 yılda 2 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştiren Teknik Yapı, 17 ayrı projesinde toplam 12 bin 24 daireden oluşan 7.3 milyar liralık değer oluşturdu.

Teknik Yapı, son 7 yılda sekizi Bağdat Caddesi’nde, üçü Kadıköy Fikirtepe’de, ikisi Kartal’da, Tuzla’da, Maltepe’de, Halkalı ve Denizli’de farklı projelere imza attı.

Her gün ortalama 5 daire inşa ederek  2,8 milyon liralık değer oluşturan şirketimiz, bu projelerinin çoğunu inşaat tamamlanmadan satma başarısı gösterdi.

Hem Teknik Yapı’nın hem de Türkiye’nin gücüne inanıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projeyi daha satışa sunacağız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

DURGUNLUĞU KENDİ GÜCÜMÜZLE AŞIYORUZ

Teknik Yapı, satışlarda yaşanan durgunluğu günün şartlarına uygun çözümlerle aşıyor. Teknik Yapı’nın sürdürülebilir başarısının ardında finansal gücü ve tüketici memnuniyetine yönelik çözümleri olduğunu ifade eden Umut Durbakayım, günümüzde yaşanan faiz ve fiyat sorununu da kendi öz kaynaklarını devreye alarak çözdüğünü kaydetti.

100 AY SIFIR FAİZ

Yüksek faiz ve yüksek maliyet arasında sıkışan konut fiyatları ve uluslararası finans piyasalarında çembere alınan Türk ekonomisinde oluşan belirsizliğin müşterilerde oluşturduğu baskının Teknik Yapı’nın öz kaynak gücü ile aşıldığını anlatan Umut Durbakayım şu değerlendirmede bulundu:“Teknik Yapı olarak, aylık bazda yüzde 1,2’ye varan faiz oranlarının baskıyı, ötelenen alım talebini ortadan kaldırmak için öz kaynaklarını kullanıyoruz. Faizlerin konut fiyatlarına yarattığı çarpan etkisini minimuma çekmek için özel anlaşma yaptık. Faiz ve vade konusunda bankalara katkı yaparak -100 ay vadede bile sıfır faiz sunarak-, nihai tüketicinin alım gücünü kolaylaştırıyoruz. Ayrıca, inşaat aşamasında ve inşaat sonrasında kendi imkânlarımızı kullanarak maliyetleri tüketici lehine düşürüyoruz.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23