• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Eyüpsultan Ağaçlı köyü nerede? Ağaçlı köyünde arsa ve daire fiyatları ne?

Yeniakit Publisher
2018-07-13 14:51:00 - 2018-10-18 13:57:48
İstanbul Eyüpsultan Ağaçlı köyü nerede? Ağaçlı köyünde arsa ve daire fiyatları ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin kabul ettiği imar planı değişikliğine göre, Odayeri, Çiftalan ve Ağaçlı köylerinde Hollywood film platoları kurulacak. Peki Ağaçlı köyü nerede? Ağaçlı köyüne nasıl gidilir? Ağaçlı köyünde arsa ve daire fiyatları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluğu ile kabul edilen imar planı değişikliğine göre, Eyüpsultan'a bağlı Odayeri, Çiftalan ve Ağaçlı köylerinde şimdi Hollywood film platoları kurulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluğu ile kabul edilen imar planı değişikliği ile birlikte Eyüpsultan'a bağlı OdayeriÇiftalan ve Ağaçlı köylerinde film platosu kurulacak. Açıklama raporunda, plan değişikliği teklifinin gerekçesi olarak, “İstanbul’un tanıtımında potansiyel olduğu bilinen film sektörünün, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de Eyüp’te yaşatılmasını amaçlayan planlama yaklaşımı ile film sektörünün taleplerine cevap verebilecek şekilde imar planlarına ait plan notlarında değişikliğe gidilmiştir" denildi. Hollywood film platosunun kurulacağı Odayeri köyü sakinlerinden Hakan Duygun, "Bu gibi şeyler her yere nasip olmadığı için gurur duyarız. Gelsinler, hoş gelsinler. Köyümüz, insanlarımız ve Türkiye yararlanır. Köyümüzün ismi dünya çapında "Hollywood" gibi bir marka olur. Markalaşmak bugün çok zor şartlarda olan, büyük bir olay. Nasıl ki "Hollywood" deyince bütün millet 'Tamam, orayı biliyoruz' diyorsa, yarın da 'Odayeri' deyince orayı da bütün millet bilecek. Bu bizler için gurur kaynağı olacak" diye konuştu.

AĞAÇLI KÖYÜ NEREDE?

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı mahallesinin Nüfusu Toplam 671 tır. Bu nüfusun 318'si Erkek, 353'si Kadındır. Ağaçlı köyünde arsa fiyatları 500 bin TL’den başlıyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Otobüs ile Ağaçlı Köyü - Eyüp konumuna nasıl gidilir?

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23